Hørsholt: Solbakken er ligaens største stjerne

FC København har igen succes med Ståle Solbakken i trænersædet, og FCK-direktør Anders Hørsholt er ikke bange for at bruge store ord om den norske træner

Ståle Solbakken er second to none i Superligaen - ifølge Anders Hørsholt. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Ståle Solbakken er second to none i Superligaen - ifølge Anders Hørsholt. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)

FC København har fået 22 point i Ståle Solbakkens 11 kampe, efter han overtog tøjlerne på trænersædet i Parken efter Ariël Jacobs, der havde leveret en jammerlig start på sæsonen med bare to point for to kampe.

Pludselig er FCK kun seks point fra den førsteplads, som FC Midtjylland ellers har siddet tungt på hele sæsonen, og det skyldes i høj grad Ståle Solbakkens arbejde med holdet.

Det mener klubbens administrerende direktør Anders Hørsholt, der også mener, nordmanden er en større stjerne end samtlige Superligaens spillere.

Se også: Skadet Brøndby-anfører: Jeg er bitterSe også: Rundens Hold: FCK og Brøndby klar til topbrag

- Han er rigtig god til mennesker. Han er rigtig god til at være sammen med mennesker, han er god til at motivere, og han er god til at guide, altså til at fortælle hvad du skal gøre for at blive dygtigere. Der er rigtig meget ledelse og coaching i det, han gør, og det er også ret tydeligt. Man ved, at man får en mega-sviner, hvis ikke man leverer, men man får også det andet, hvis man præsterer.

- Og så er han god til både at være tæt på spillerne, men også at have den nødvendige distance i forhold til at være den daglige chef. Det er han helt eminent dygtig til.

Se også: Kasper Kusk vil ikke væk for enhver pris

- Så jeg vil sige, at Ståle Solbakken er den største stjerne i Superligaen. Han er second to none. Det er helt enestående, det arbejde han præsterer, og vi er rigtig glade for, at det er i FC København, at han gør det, siger Anders Hørsholt til Tipsbladet.

Ståle Solbakken og FC København har også succes i Europa. De har fået fire point i fire kampe i en svær Champions League-gruppe med Real Madrid, Galatasaray og Juventus. Onsdag venter sidstnævnte i sæsonens femte gruppespilskamp.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere