FCK-fans stukket ned i Torino

To FCK-fans er blevet overfaldet og stukket ned onsdag formiddag i Torino

Kristoffer Østergaards ryg efter overfaldet (Privatfoto)
Kristoffer Østergaards ryg efter overfaldet (Privatfoto)

En stille brunch blev onsdag formiddag til et blodigt drama for en gruppe FCK-fans, der var gået ud for at spise morgenmad i Torino, hvor FCK onsdag aften skal møde Juventus.

Midt under morgenmaden væltede det pludselig ind på den lille café med fem-syv ophidsede italienere, der gik til angreb på de fire FCK-fans med knive, slag og spark. To af danskerne, en mand og en kvinde, blev ramt af kniven.

Kristoffer Østergaard var en af dem, der blev stukket ned, han fortæller sin version af overfaldet til Ekstra Bladet her.

- Jeg var ude med et andet par fra hotellet og spise brunch 3-400 meter fra vores hotel. Mens vi spiser kommer der fem-syv italienere ind og råber ad os og overfalder os. Jeg bliver snittet og stukket i ryggen. Kvinden bliver ramt i skulderen og kæresten får nogle slag. Og så løber de igen, fortæller Kristoffer Østergaard.

Ifølge ham skete det hele meget hurtigt, og de nåede knap nok at se, hvordan overfaldsmændene så ud.

- De kommer hurtigt ind, og der opstår tumult og slagsmål. Jeg når at få sparket en af dem, efter jeg er blevet ramt af kniven, men så får jeg et nyt slag, og vi lægger os bare ned i fosterstilling, siger Kristoffer Østergaard.

Besynderligt tidspunkt
Ejeren af den lille café skyndte sig over for at hjælpe danskerne og undskyldte mange gange, mens han hjalp blandt andre Kristoffer, der havde blod sivende ud fra ryggen. Ejeren var ligesom danskerne dybt rystet over episoden.

Tre af de tilstedeværende FCK-fans sad i deres FCK-tøj, og selvom tidspunktet er besynderligt, så tror Kristoffer, at overfaldet har noget med det at gøre.

- Det er mest oplagt at tro, at det var derfor.

Se også: Det er sket før: FCK-fans også overfaldet i Athen

Da de tre danskere havde sundet sig lidt, skyndte de sig tilbage på hotellet, da de ikke følte sig trygge på cafeen efter overfaldet.

Parret, som var ude at spise med Kristoffer, var så rystet efter episoden, at de nu har valgt at forlade Torino for at tage hjem til Danmark.

Kristoffer derimod er blevet for at se kampen. De rystede FCK-fans har besluttet ikke at melde episoden til politiet, ligesom de heller ikke er taget på hospitalet.

Orker ikke en skadestue
- Vi overvejede at melde det til politiet, men vi aner ikke, hvordan de ser ud. Så hvad skal det hjælpe. Jeg gider heller ikke sidde hele dagen på en skadestue, når jeg ved, hvor langsomme de kan være, og det ikke er værre.

- Vi bliver hernede og får det bedste ude af dagen. Der er en masse FCK'ere hernede, som er samlet. Jeg har rejst Europa rundt, har aldrig prøvet noget lignende. Det er så sjældent, sådan noget sker.

- Hvordan har du det egentlig?

- Jeg er lidt... Ja, hvad er jeg? Først var jeg i choktilstand. Det er nok først, når jeg kommer hjem, at jeg kommer til at tænke rigtigt på det. Jeg kan mærke det i ryggen, for vi har jo også fået nogle slag, siger Kristoffer Østergaard, der er samlet med andre FCK-fans på en bar, hvor de skal være resten af dagen.

De fleste FCK-fans ankommer først senere i dag til Torino. Her vil de blive transporteret i samlet flok ud til stadion, da politiet ikke ønsker at blande de to fangrupper i metroen.

1 af 2 Kristoffer Østergaard (tv.) har det efter omstændighederne godt og har besluttet at blive i Torino for at se kampen (Privatfoto)
2 af 2 Kristoffer Østergaards ryg efter overfaldet (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere