FCK-boss: Overfald har intet med fodbold at gøre

Italiensk politi mener, at lokale kriminelle står bag knivstikkeriet

Kristoffer Østergaards ryg efter overfaldet (Privatfoto)
Kristoffer Østergaards ryg efter overfaldet (Privatfoto)

Hvad der skulle have været en festdag for FC København og dansk fodbold begyndte som et blodigt drama for fire FCK-fans. Midt under morgenmaden på en café i Torino blev FCK-tilhængerne overfaldet med knive, slag og spark.

Ejeren af cafeen var som sine danske gæster dybt rystet over det brutale overfald.

FC Københavns direktør Anders Hørsholt ligeså.

- Det er frygteligt at høre, at nogle mennesker, der er rejst med os, bliver udsat for noget så meningsløst og ubehageligt, som heldigvis sker meget sjældent. Og vi er utrolig glade for, at de uheldige ofre ikke er kommet slemmere til skade, siger han.

Se også: FCK-fans stukket ned i Torino

Tre af danskerne var iklædt fodboldtrøjer. Alligevel skyder italiensk politi skylden på lokale kriminelle og mener altså ikke, at det voldelige overfald har noget at gøre med Juventus' og FC Københavns møde i Champions League.

- Vi har været i kontakt med det italienske politi, lige siden det skete, og de tager sagen meget alvorligt og har undersøgt så meget, som de kan på nuværende tidspunkt. De har forsikret os om, at de på ingen måder ser episoden som fodboldrelateret.

Se også: Det er sket før: FCK-fans også overfaldet i Athen

- De mener, at det er lokale kriminelle, der har begået det her overfald på nogle fredelige danske gæster. Og det tager de meget alvorligt. Men der er intet, der tyder på, at det her skulle skyldes modvilje overfor FC Københavns fans her i Torino, siger Anders Hørsholt.

- Vi har også diskuteret overfaldet med Juventus. Og de er oprigtigt meget kede af episoden, som de aldrig har oplevet lignende i Torino før, siger FCK-bossen.

1 af 2 Kristoffer Østergaard (tv.) har det efter omstændighederne godt og har besluttet at blive i Torino for at se kampen (Privatfoto)
2 af 2 Kristoffer Østergaards ryg efter overfaldet (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere