Ståle: Her fejlede Sir Alex

Juventus har et 20-årigt fransk gigatalent, som Alex Ferguson lod slippe væk fra Old Trafford - en fejl, vurderer Ståle Solbakken

Ståle Solbakken er imponeret af Juventus' 20-årige franskmand Paul Pogba. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Ståle Solbakken er imponeret af Juventus' 20-årige franskmand Paul Pogba. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)

TORINO (Ekstra Bladet): De fleste, der overværede FCK’s premierekamp i årets Champions League, var voldsomt imponerede over Juventus-midtbanemanden Paul Pogba.

Den 20-årige franskmand var helt suveræn på den centrale midtbane, og Ståle Solbakken er da også fuld af beundring for Pogbas arbejdsradius og boldomgang.

Så meget desto mere undrer FCK-træneren sig over, at Manchester United lod franskmanden smutte til Juventus i sommeren 2012 efter blot tre officielle kampe for De Røde Djævle.

- Pogba kan spille på alle positioner på midtbanen. Han kan erstatte Pirlo, tilmed, og var en rigtig god ung gut i Manchester United.

Se også: Ståles plan: Sådan slår vi Juve

- Det er ikke sket så mange gange, man kan sige, at Alex Ferguson har kvajet sig lidt, men at han ikke gav Pogba nogle flere muligheder, det var måske en af de gange, siger Ståle Solbakken om den nu pensionerede United-boss’ fejlvurdering af uhyggeligt stærke Pogbas evner.0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere