Ståle: Ring til mig, Bendtner

Jeg skal nok få styr på ham både på og uden for banen, siger Ståle Solbakken

Ståle Solbakken på pressemøde (Foto: Lars Poulsen)
Ståle Solbakken på pressemøde (Foto: Lars Poulsen)

TORINO (Ekstra Bladet): For ganske få dage siden afslørede Nicklas Bendtner, at han drømmer om at afslutte karrieren i FC København.

Måske behøver den tidligere KB’er slet ikke vente så længe som til sine sidste år af fodboldkarrieren med at blive genforenet med sin gamle klub, for efter landsholdsangriberens seneste eskapade i London er der igen så meget røre om hans person, at noget efterhånden bare MÅ ske.

Se også: Verden griner: Se de bedste Bendtner-vittighederSe også: Bendtner undskylder: Døren sad fast

Og det ’noget’ kunne –hvis det står til Ståle Solbakken –meget vel være, at Bendtner vender hjem til Danmark for at spille i FCK.

Det siger nordmanden til Ekstra Bladet i Torino under de dansk mestres afsluttende træning på Juventus Stadium.

– Hvis han vil vente helt til sin karrieres afslutning med at komme til FCK, så skal han opføre sig ordentligt i de næste fire-fem år, griner Solbakken, som hurtigt slår over i en mere alvorlig tone.

– Nicklas Bendtner kender mekanismerne, og han er en klasseforward, når han er på sit bedste.

– Hvis han vil spille i FCK, så kan han bare ringe. Så kan han hurtigt komme til at spille for os, siger Ståle Solbakken og siger det så endnu højere ind i Ekstra Bladets diktafon:

– Du kan bare ringe til mig, Nicklas!

Se også: Derfor havde Bendtner jakkesæt på i spa'enSe også: Arsenal-ekspert: Wenger sælger ikke bare Bendtner

Han har jo været involveret i en hel masse ballade uden for fodboldbanerne de senere år –ville den historik ikke bekymre dig i forhold til at skulle arbejde med Nicklas Bendtner?

– Slet ikke. Jeg skal nok få sat orden på ham. Både PÅ og UDEN FOR banen, fastslår Ståle Solbakken.

Ganske få meter fra cheftræneren står Niels-Chr. Holmstrøm, næstformand i Parken og formand for KB. Han griner med på Bendtner-FCK-historien og fastslår så –på sin egen syrlige måde:

– Nicklas skal være så velkommen, og han skal vide, at i KB har vi et fitnesscenter, der er døgnåbent, så ingen behøver sparke døre ind hos os!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere