Trods knivoverfald: FCK-fest i Torino

Morgenens angreb på flere FCK-supportere har ikke lagt en dæmper på optakstfesten, der lige nu kører for fuld skrue i det centrale Torino

Ca. 1000 FCK-tilhængere har taget turen til Torino. Billedet er fra FC Københavns kamp mod Galatasaray for en måned siden. (Foto: Lars Poulsen)
Ca. 1000 FCK-tilhængere har taget turen til Torino. Billedet er fra FC Københavns kamp mod Galatasaray for en måned siden. (Foto: Lars Poulsen)

TORINO (Ekstra Bladet): Tre danske fans af FC København blev i onsdag morgen udsat for et knivoverfald i det centrale Torino. Den dramatiske episode har dog ikke lægt nogen videre dæmper på de anslåede 1000 danske fans, der for tiden opholder sig i den norditalienske storby.

Ved eftermiddagstid, omkring fire-fem timer før kickoff til aftenens Champions League-kamp på Juventus Stadium, er der gang i festen på pubben The Huntsman's tæt på hovedbanegården i Torino.

- Vi har hørt om episoden, men føler os hverken truet eller bange, siger en talsmand, der ikke vil have sit navn frem, fra FCK-fansenes såkaldt 'uofficielle miljø'.

Se også: FCK-boss: Overfald har intet med fodbold at gøre

- Så vidt, vi har forstået, var overfaldet på FCK-fansene ikke fodboldrelateret, men blot et udtryk for 'almindelig, afstumpet vold', og derfor lægger episoden heller ikke en dæmper på vores optakt til Juventus-kampen, siger talsmanden, mens han understregende for den pointe peger ud over The Huntsman’s, hvor der bliver drukket godt med fadøl og vodka, inden danskerne i samlet flok ved 18.30-tiden - under massiv politibeskyttelse - tager metroen fra det centrale Torino og ud til Juventus Stadium.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere