Avis: Var knivoverfald internt FCK-opgør?

En italiensk avis skriver, at det slet ikke var Juventus-fans, der knivoverfaldt fire danskere i Torino. Det var i stedet sammenstød mellem danske fans.

Sådan så Kristoffer Østergaards ryg ud efter overfaldet (Privatfoto)
Sådan så Kristoffer Østergaards ryg ud efter overfaldet (Privatfoto)

Onsdag kom det frem, at fire danske FC København-fans var blevet overfaldet på en lille café i Torino forud for klubbens Champions League-opgør mod Juventus. Nu kan det vise sig, at den historie ikke stemmer fuldstændig overens med sandheden. 

Den store italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport skriver, at det ikke var Juventus-fans, der overfaldt danskere. Det var derimod et sammenstød mellem danske fodboldtilhængere, der førte til de knivsår, som offerene fik. 

Avisen skriver yderligere, at de oplysninger blev bekræftet af de danske politifolk, som rejste med FCK-fansene til Norditalien. 

Kristoffer Østergaard var en af dem, der blev stukket ned. Onsdag fortalte han sin version af overfaldet til Ekstra Bladet sådan her.

- Jeg var ude med et andet par fra hotellet og spise brunch 3-400 meter fra vores hotel. Mens vi spiser kommer der fem-syv italienere ind og råber ad os og overfalder os. Jeg bliver snittet og stukket i ryggen. Kvinden bliver ramt i skulderen og kæresten får nogle slag. Og så løber de igen, fortæller Kristoffer Østergaard.

Ifølge ham skete det hele meget hurtigt, og de nåede knap nok at se, hvordan overfaldsmændene så ud.

- De kommer hurtigt ind, og der opstår tumult og slagsmål. Jeg når at få sparket en af dem, efter jeg er blevet ramt af kniven, men så får jeg et nyt slag, og vi lægger os bare ned i fosterstilling, siger Kristoffer Østergaard.

Besynderligt tidspunkt
Ejeren af den lille café skyndte sig over for at hjælpe danskerne og undskyldte mange gange, mens han hjalp blandt andre Kristoffer, der havde blod sivende ud fra ryggen. Ejeren var ligesom danskerne dybt rystet over episoden.

Tre af de tilstedeværende FCK-fans sad i deres FCK-tøj, og selvom tidspunktet er besynderligt, så tror Kristoffer, at overfaldet har noget med det at gøre.

- Det er mest oplagt at tro, at det var derfor.

FCK tabte kampen til Juventus med 3-1. Du kan se højdepunkterne fra kampen herunder:
Juventus-FCK: 3-1: Se alle målene her

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere