Ståle inden Brøndby: Det bliver jævnbyrdigt

Ståle Solbakken spår en hård og jævnbyrdig fight, når der i morgen står New Firm på menuen på Brøndby Stadion. 

Foto: Claus Bonnerup
Foto: Claus Bonnerup

Efter en skidt start på sæsonen for både Brøndby og FC København er de to storklubber ved for alvor at være oppe i omdrejninger igen. Inden morgendagens brag på Brøndby Stadion ligger de to klubber således på henholdsvis en tredje- og fjerdeplads i Superliagen, og dermed kan New Firm for første gang i lang tid karakteriseres som et topopgør. 

Og FCK-træner Ståle Solbakken forventer da også en tæt kamp mellem de to formstærke mandskaber.

- Det bliver sikkert en jævnbyrdig, hård og tæt fight. Vi havde svært ved at få spillet til at køre, sidste gang vi var der. Det var i det hele taget en uskøn kamp med få målchancer. Vi får at se, men vi bør være på et meget bedre niveau nu, siger Ståle Solbakken til FCK TV.

Se også: Kannibalen skuffet over niveauet

Søndagens modstander fra Brøndby har ikke lukket mål ind i de seneste fem kampe, og netop den solide defensiven fremhæver Solbakken ved konkurrenterne. 

- Det er to hold, der har taget relativt mange point på det seneste. Vi møder et hold, der sikkert har godt med selvtillid, efter at Boulahrouz' ankomst har fået stabiliseret defensiven kraftigt. Og så har de fået en matchvinder inde i målet igen og gode, rutinerede spillere, der har prøvet en del, lyder det fra den norske træner.

Braget mellem Brøndby og FC København fløjtes i gang i morgen klokken 19.00. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere