Ståle truede Claudemir med bænken

Dårlige præstationer på udebane fik Ståle Solbakken til at hanke op i brasilianske Claudemir før lokalbraget på Brøndby Stadion

FCK-træner Ståle Solbakken talte med store bogstaver over for Claudemir inden Brøndby-kampen. (Foto: Lars Poulsen)
FCK-træner Ståle Solbakken talte med store bogstaver over for Claudemir inden Brøndby-kampen. (Foto: Lars Poulsen)

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Brasilianske Claudemir var en af de afgørende spillere for FCK søndag aften, og det kan der have været en grund til.

- Han har været rigtig god for os på hjemmebane, men rigtig dårlig på udebane. Jeg sagde til ham inden kampen, at hvis han ikke spillede godt i dag, så sad han på bænken i de næste udekampe, fortalte Solbakken efter 3-1-sejren på Brøndby Stadion.

- Hans to-tre sidste udekampe har været forfærdelige. Han har været god på hjemmebane, og også på udebane i Champions League, men mod Esbjerg og mod Brøndby sidste gang var han langt under det niveau, vi forlanger.

Se også: TV: Se alle målene fra 'New Firm'

- Han spiller på midtbanen for at dominere midtbanen. Det er hans opgave, sagde Solbakken, der mente, at Youssef Toutouh spillede en lige så afgørende rolle mod Brøndby.

- Vi havde haft svært ved at skabe store chancer på udebane, så vi lagde Youssef tæt på vores to angribere. Vi lavede lidt om på formationen, og det havde Brøndby svært ved at finde ud af.

- Det gav også angriberne mere plads, så vi kunne skabe 6-7 store chancer på udebane mod Brøndby. Det er godt. Brøndby havde vel nærmest kun ét skud på mål i hele kampen, så det var en godt gennemført kamp, hvor spillerne meget hurtigt tog det taktiske oplæg til sig.

Se også: Almebäck: Jeg var en katastrofe

- Samtidig står vi distancen godt, vi har jo et kampprogram som ikke er sjovt – eller det er jo sjovt, men ikke for fysikken. Og Nicolai (Jørgensen) får en skade til sidst. Vi håber ikke, det er så slemt, sagde FCK-træneren efter sejren i Brøndby.

0 kommentarer
Vis kommentarer