Ny FCK-anfører: Brøndby havde ingen chancer

Thomas Delaney var FCK-anfører for første gang - og så tilmed i et lokalbrag på Brøndby Stadion

- Det er med stor glæde, jeg ser tilbage på denne kamp, sagde Thomas Delaney (t.h.), der afløste sygemeldte Lars Jacobsen som anfører. (Foto: Lars Poulsen)
- Det er med stor glæde, jeg ser tilbage på denne kamp, sagde Thomas Delaney (t.h.), der afløste sygemeldte Lars Jacobsen som anfører. (Foto: Lars Poulsen)

BRØNDBY (Ekstra Bladet): Thomas Delaney bedyrede for få uger siden, da FCK skulle spille mod Galatasaray i Istanbul, at det var hans ambition at blive FCK-anfører en dag.

Den dag kom allerede søndag, hvor den 22-årige midtbanespiller fik armbindet, da Lars Jacobsen blev syg inden lokalopgøret mod Brøndby.

- Det var kæmpestort. Det var første gang. Selvfølgelig var det ærgerligt, at Lars blev syg, det var lidt et slag i ansigtet før kampen, men jo, det var kæmpestort, og det skal man jo ikke tage fra mig, selv om det kun var en enkelt kamp, sagde en tilfreds anfører efter den vigtige 3-1-sejr i Brøndby.

- Vi sidder o.k. på kampen op til deres mål. Der bliver så scoret et godt frisparksmål, det må man tage med i nogle kampe. Det er selvfølgelig ærgerligt, sidste gang kom vi bagud på straffe. Og nu på et frispark.

- Så det var lidt en trodsreaktion, at vi kom så hurtigt tilbage. To enkeltmandspræstationer (Nicolai Jørgensen og Igor Vetokele), og så stod der hurtigt 3-1, sagde Delaney, der ikke kunne komme i tanke om andre Brøndby-chancer end det frispark, der blev klasket i mål til 1-0-føring for Brøndby efter 22 minutter.

Se også: TV: Se alle målene fra 'New Firm'

- Vi har spilovertaget, og så var kampen næsten lukket efter vores scoringer. Så det er en god følelse, vi har i resten af kampen. Jeg tæller ikke lige umiddelbart nogen chancer til Brøndby, og vi har lidt, så på en god dag kan vi måske lukke den fuldstændig.

- Men det er de præstationer, vi har længtes efter, hvor vi har kontrollen, også i 2. halvleg. Så det er med stor glæde, vi ser tilbage på den her kamp, sagde Delaney.

Se også: FCK straffede Brøndby Stadion

0 kommentarer
Vis kommentarer