Roma ind i kampen om FCK-emne

Stefan Johansen blev kædet sammen med FCK i sommer, da Ståle Solbakken kom tilbage til klubben, men nu melder Roma sig angiveligt på banen, og et skifte til de danske mestre virker ikke længere videre sandsynligt.

Roma kaster sig ind i kampen om FCK-emnet Stefan Johansen (tv.), der altså næppe havner i den danske hovedstad (Foto: AP)
Roma kaster sig ind i kampen om FCK-emnet Stefan Johansen (tv.), der altså næppe havner i den danske hovedstad (Foto: AP)

Der er rift om Strømsgodsets norske midtbanees Stefan Johansen, der tidligere på året førte sit mandskab til et norsk mesterskab, og mere bliver det så formentlig heller ikke til i Strømsgodset, for Johansen tiltrækker sig interesse fra udlandet.

I følge Drammens Tidende er Serie A-klubben Roma interesseret i den 22-årige nordmand, der i sommer blev kædet sammen med FC København i slutningen af transfervinduet, da Ståle Solbakken lige havde afløst Ariël Jacobs.

Stefan Johansens agent Tore Pedersen sagde tidligere på året til tipsbladet.dk, at han ikke anså det for særlig realistisk, at Johansen kommer til Danmark. Strømsgodset er dog klar til at sælge ham, da hans kontrakt udløber om et år, og Strømsgodset vil gerne tjene penge på ham nu. Men det virker sandsynligt, at han kommer til en større udenlandsk liga end den danske.

- To-tre europæiske klubber er reelt interesseret i Stefan. Jeg regner med, at der sker noget før jul. Jeg forventer, at de vil melde deres interesse, men jeg ved det ikke med sikkerhed, siger sportschef Jostein Flo, uden at ville kommentere om Roma er blandt de klubber.

- Det er mest sandsynligt, at Stefan ikke går kontrakten ud. Jeg er ganske sikker, at der snart er klubber, der melder sig, siger Flo.

0 kommentarer
Vis kommentarer