FCK-stjerne skadet i Lyngby: Misser Madrid-brag

Daniel Braaten blev testet mod Lyngby – men fiberskaden sprang op igen

FCK's Daniel Braaten kommer ikke med mod Real Madrid. Nordmanden blev skadet igen i pokalsejren over Lyngby (Foto: Lars Poulsen)
FCK's Daniel Braaten kommer ikke med mod Real Madrid. Nordmanden blev skadet igen i pokalsejren over Lyngby (Foto: Lars Poulsen)

Dagens glade FCK-nyhed: De danske mestre er videre til pokalturneringens semifinaler efter en 2-1-sejr på Lyngby Stadion.

Dagens kedelige FCK-nyhed: Daniel Braaten udgik af pokalkampen med en fiberskade og misser ifølge Ståle Solbakken braget på tirsdag, hvor Real Madrid gæster Parken.

- Han udgik med den samme skade, som han blev ramt af mod Esbjerg. Det var en test, og det gik desværre ikke.

- Han er sandsynligvis ude af de to sidste kampe i år (lørdag mod FC Vestsjælland og tirsdag mod Real Madrid, red.).

- Daniel turde ikke sprinte igennem, og hvis man ikke tør det mod Lyngby, skal man heller ikke spille mod verdens bedste klubhold, hvor der skal sprintes igennem i 90 minutter, fastslog Solbakken.

Se også: FCK klemte sig videre til pokalsemifinalen

Mens Braaten meldes definitivt ude af Champions League-braget mod Ronaldo og co., er der stadig begrundet FCK-håb om, at Nicolai Jørgensen når at blive klar.

Den blonde offensivspiller, der med sin scoring på hjemmebane mod Juventus skaffede FCK 1-1 i Champions Leagues første spillerunde, udgik af søndagens New Firm-opgør i Brøndby med en fiberskade i baglåret, og han var ikke på banen mod Lyngby.

- Jeg tror, det er helt fifty-fify, om Nicolai når at blive klar til kampen mod Real Madrid.

- Er både han og Braaten ude, må vi finde på noget, smilede Ståle Solbakken.

0 kommentarer
Vis kommentarer