Wolves-manager: Sigurdarson skal blive

Ståle Solbakken og FC København vil tilsyneladende have Björn Bergmann Sigurdarson, og selv vil han også gerne væk, men Wolverhampton vil holde på ham

Sigurdarson (Foto: PA)
Sigurdarson (Foto: PA)

Björn Bergmann Sigurdarson blev hentet til Wolverhampton før sidste sæson af Ståle Solbakken, der dog ikke holdte længe i jobbet og nu er tilbage i FC København. Siden er Sigurdarson røget på bænken, og hans agent Jerry De Koning har været meget åbenmundet omkring, at islændingen vil gøre alt for at komme væk.

Wolverhamptons manager Kenny Jackett har imidlertid ikke lyst til at slippe ham, og derfor kan han blive tvunget til at blive.

- Hvis han ville væk, ville jeg være én af dem, der ville være meget skuffet, for det er svært at finde angribere, og du skal arbejde meget hårdt med dem for at udvikle dem. Jeg mener ikke, Björn har gjort nok for at presse Kevin Doyle eller Leigh Griffiths ud af holdet. Det Björn skal er at blive her og arbejde hårdt for at fortjene den plads, hans agent taler om.

- Når han får chancen, skal han være god nok og vise nok til at afløse de angribere, vi har. Det er hans udfordring at prøve at gøre det. Som det er nu, er han indskifter for én af de to. Men hvis hans repræsentant siger, han vil væk i januar, er det hans standpunkt. Jeg er skuffet over, at han er gået til offentligheden, men det er, hvad det er, og vinduet er ikke engang åbent lige nu

- Vi lader ikke nogen gå for ingenting, og det er bestemt ikke ligetil, siger Kenny Jackett til Express & Star om situationen.

Björn Bergmann Sigurdarson har spillet 17 kampe i League One i denne sæson, men har primært været brugt som indskifter. Han har scoret to mål.

0 kommentarer
Vis kommentarer