Solbakken raser: Var aldrig sket i Italien!

Daniel Braaten kommer ikke i kamp mod FC Vestsjælland og Real Madrid, og Ståle Solbakken er rasende over det tætte kampprogram

Daniel Braaten misser resten af 2013 (Foto: Lars Poulsen)
Daniel Braaten misser resten af 2013 (Foto: Lars Poulsen)

Daniel Braatenvar med fra start mod Lyngby i aftes på trods af, at han udgik af kampen mod Esbjerg for en tre uger siden med en fiberskade. Det var den test, og den gik ikke. Nordmanden udgik med den samme skade i aftes, og det koster ham nu opgørene mod FC Vestsjælland og Real Madrid - de to sidste i efteråret.

Lignende skader har ramt Nicolai Jørgensen og Igor Vetokele her mod slutningen af efteråret, og det er der en grund til, mener træner Ståle Solbakken. Kampprogrammet er for stramt, og han forstår ikke, hvorfor der ikke bliver taget hensyn i programplanlægningen til de hold, der spiller i Europa.

- Programmet bliver jo ikke ligefrem lagt til rette for os, så vi kan gå videre i Champions League. Vi burde have haft en uges kampfri nu for at få mest mulig europæisk succes, og det hårde program, som vi udsættes for, var jo aldrig overgået Italien eller Tyrkiet. Jeg vil vædde på, at Juventus spiller fredag, så de får en ekstra fridag, mens vi spiller pokalkamp onsdag, Superliga-kamp på lørdag og så mod verdens bedste hold på tirsdag, siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Se også: FCK-stjerne skadet i Lyngby: Misser Madrid-bragSe også: Ståle efter pokalsejr: De unge skal spille semifinalen

Daniel Braaten kunne ikke sprinte igennem mod Lyngby, og derfor skal han heller ikke spille mod Real Madrid på tirsdag.

- Han er sandsynligvis ude af de to sidste kampe i år. Daniel turde ikke sprinte igennem, og hvis man ikke tør det mod Lyngby, skal man heller ikke spille mod verdens bedste klubhold, hvor der skal sprintes igennem i 90 minutter, siger FCK-træneren, der vurderer det som fifty-fifty, om Nicolai Jørgensen bliver sin fiberskade kvit til opgøret mod Real Madrid.

Real Madrid kommer til København til kampen på tirsdag med en viden om, at de er videre til 1/8-finalerne i Champions League, mens FCK stadig med et godt resultat kan sikre europæisk fodbold efter nytår.

0 kommentarer
Vis kommentarer