FCK-helt: Fansene har holdt mig oppe

Marvin Pourie scorede sit første superligamål for FC København, der lørdag slog FC Vestsjælland 1-0

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

Tyske Marvin Pourie skiftede efter to målrige sæsoner Silkeborg ud med FC København i sommerpausen, men angriberen måtte vente til efterårets sidste kamp, før han fandt vej til netmaskerne i Superligaen for mestrene, der slog FC Vestsjælland 1-0.

Målscoreren var glad for at hans mål faldt i den ende, hvor de mest passionerede FCK-tilhængere holder til under kampene.

- Personligt var det en god ting for mig at score nede foran fansene. De har støttet mig i de hårde tider, hvor jeg ikke har spillet, men de har været med til at holde mig oppe, når de har sunget mit navn, siger Marvin Pourie.

Se også: Kritik af FCK’s bane: Mudder!

Tyskeren sammenligner sin første tid i FCK med den samme periode i Silkeborg.

- Jeg havde ikke forventet, at jeg ikke ville score i så lang tid, men jeg har arbejdet hårdt hver eneste dag.

- Alle ved, at jeg havde en hård start i Silkeborg, og så begyndte jeg at score mål, så jeg kan ikke se, hvorfor det ikke også skulle ske her, hvis jeg fortsætter med at arbejde hårdt.

Se også: TV: Her redder problembarn FCK

Målet, der var kampens eneste, kom blot få sekunder efter, at tyskeren var blevet skiftet ind i stedet for Cesar Santin.

- Jeg kom ind og fandt min position i boksen, hvor forsvaret stod dybt. Jeg nåede lige at have øjenkontakt med Pierre, og han lagde et fremragende indlæg, siger matchvinderen.

Trods målet vil Pourie ikke byde på, hvem der skal danne angrebsduo, når FCK tirsdag tager imod Real Madrid i Champions League.

Se sejrsmålet i tv-klippet over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer