Ståle: Målet er Marvins - ikke mit

Thomas Delaney og Ståle Solbakken er enige om, at FCK spillede bedre før pausen mod FC Vestsjælland

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

FC København besejrede lørdag FC Vestsjælland i Parken, hvor Marvin Pourie scorede kampens enlige mål efter at være blevet skiftet ind få sekunder forinden.

Ståle Solbakken vil dog ikke tage æren for målet efter den magiske indskiftning af tyskeren, der har forbedret sig efter en svær start i FCK.

- Målet skal Marvin tage på sin egen kappe, det vil jeg ikke have æren for. Han er blevet bedre til at indgå i spillet og de interne relationer, og så bliver han god, når kampen åbner mere op, som den gør i anden halvleg, siger Ståle Solbakken.

Se også: FCK’s matchvinder: Fantastisch!

Målet i 1-0-sejren blev scoret efter en time, men Ståle Solbakken var bedre tilfreds med indsatsen før pausen.

- I første halvleg spiller vi meget godt, men vi mangler den sidste aflevering og får ikke skabt de store chancer. Anden halvleg er ikke helt ligeså god. Vi har lidt svært ved at holde i bolden og laver en del teknisk fejl. Men vi vinder fortjent og har de største chancer, siger nordmanden.

Også midtbanespilleren Thomas Delaney var mere begejstret for spillet i første halvleg.

- Spillet var ikke så godt, efter vi kom foran. I første halvleg ser vi gode ud. Vi spiller dem godt og kommer godt i gennem midten, hvor de står meget lavt, siger Thomas Delaney.

Se også: Kritik af FCK’s bane: Mudder!

Sejren var københavnernes tredje i træk i Superligaen, og holdet vandt også onsdag aften i pokalturneringen. Derfor kommer vinterpausen på et ærgerligt tidspunkt for mesterholdet.

- Vinterpausen kommer måske lidt ubelejligt. Vi er inde i en god stime, men vi har haft rigtig mange kampe, så det er måske meget godt at restituere ordentligt, siger Thomas Delaney.

Landsholdsspilleren lover dog, at han er 100 procent frisk, når FC København tirsdag møder Real Madrid i Champions League.

Se sejrsmålet i tv-klippet over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer