FCK’s matchvinder: Fantastisch!

- Jeg har ikke behov for at sige ’hvad sagde jeg’, smilede Marvin Pourié efter sin nærmest livsvigtige scoring mod FC Vestsjælland

Foto: Jakob Jørgensen
Foto: Jakob Jørgensen

PARKEN (Ekstra Bladet): Der var vist lidt tvivl om, hvor kort tid han var på banen, før han gjorde sig til matchvinder. Nogle sagde 15 sekunder, andre sagde 20. Selv mente Marvin Pourié, at den officielle tid var blot fem sekunder.

Så kort - et sted mellem fem og 20 sekunder - skulle tyskeren bruge på at kvittere for Ståle Solbakkens tillid, som Pourié ellers ikke har nydt for meget af de seneste tre-fire måneder, da den tidligere Silkeborg-bomber blev skiftet ind efter en time mod FCV.

Se også: FCK-helt: Fansene har holdt mig oppe

- Den manglende spilletid var ikke, hvad jeg forventede, da jeg kom til FCK, men jeg har arbejdet hårdt, og er begyndt at score mål. Hvorfor skulle det være anderledes, bare fordi jeg er kommet til FC København, spørger Pourié retorisk.

Tidspunktet for matchvindermålet var med Pouriés egne tyske ord ’fantastisch’, for nu fik han vist sig frem for Ståle Solbakken, der tirsdag sender sine tropper på banen mod selveste Real Madrid i Champions League.

Se også: Kritik af FCK’s bane: Mudder!

- I Silkeborg havde du ry for at kunne åbne munden, så er det ikke lige nu, at du ’kræver’ at starte inde på tirsdag?

- Nej, egentlig ikke. I Silkeborg blev jeg ved med at sige ting om mig selv for at tage presset fra mine holdkammerater. Derfor talte jeg. Jeg har ikke brug for spotlightet og intet behov for at sige ’hvad sagde jeg’, fastslog tyskeren.

Se sejrsmålet i tv-klippet over artiklen.

0 kommentarer
Vis kommentarer