FCK går glip af stortalent

22-årige Wu Lei kommer ikke til FC København i denne omgang. Han har besluttet sig for at blive i Shanghai East Asia

Wu Lei i aktion for Kina i en landskamp mod Indonesien. (Foto: AP)
Wu Lei i aktion for Kina i en landskamp mod Indonesien. (Foto: AP)

Shanghai East Asias 22-årige wonderkid Wu Lei kommer ikke til FC København i denne omgang. Efter et møde mellem Wu Lei, hans forældre og klubbens ejer har Wu Lei bestemt sig for at blive.

- Wu Lei havde i weekenden en sidste snak med ejeren af klubben, og efter mødet besluttede han sig for at blive. Ejeren gav ham gode argumenter og grunde til at blive, og han gjorde det klart for ham, at holdet og klubben har brug for, at han bliver.

- Han har kontrakt i to år mere, så der er ikke så meget mere at snakke om. Wu Lei bliver i Shanghai og kommer derfor ikke til FC København i denne omgang, siger Wu Leis kinesiske agent Romain Woo til tipsbladet.dk.

Wu Lei har ellers været et varmt debatemne i Danmark, efter han til et awardshow i Kina udtalte, at han ønskede et skifte til FC København, der har fulgt ham i godt et år. De har set ham score 15 mål i den forgangne sæson i den kinesiske række, og de har set ham blive en profil på det kinesisk andshold. Nu bliver det altså til en sæson mere i Shanghai East Asia, og derefter kan et skifte måske blive aktuelt igen.

Tredjemest scorende i Kina
- Ejeren lovede ham, at hvis han gør det godt i den kommende sæson, så vil mulighederne for at blive solgt om et år være større. Han havde en rigtig god første sæson i ligaen, men den anden sæson er altid sværere, og det er nu, han for alvor skal bevise, hvor god han er. Så kan han score lige så mange mål det næste år, vil det gavne ham i forhold til at få opfyldt drømmen om at komme til Europa, siger Romain Woo.

Wu Lei spillede sin første sæson i den kinesiske liga i det forgangne år. Han blev med sine 15 mål sæsonens bedste kinesiske målscorer, og han endte på tredjepladsen på ligaens topscorerliste. Han blev kun overgået af Guangzhou Evergrandes brasilianer Elkeson og Tianjin Tedas columbianer Carmelo Enrique Valencia.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer