Bengtsson: Det skal være rigtigt for FCK

Pierre Bengtsson er klar til en større liga, men han er helt med på, at det er op til FCK at acceptere et bud fra en udenlandsk klub

Hvor længe fortsætter Pierre Bengtsson i FC København?

Det er et af de spørgsmål, der omkredser de danske mestre i øjeblikket, for den svenske venstreback har gjort det godt gennem længere tid og kan være på vej væk. 

Spillerens agent har tidligere slået fast, at han forventer et FCK-exit senest til sommer, og dermed kan et salg altså komme på tale i det kommende transfervindue. Selv tager Pierre Bengtsson det roligt. 

Se også: FCK-sportsdirektør klar til at bruge millioner

- Vi må se, hvad der sker i det her vindue og det næste vindue. Alt kan ske, men jeg er glad for at være i FCK. Så længe jeg er her, vil jeg gøre mit bedste for klubben. Vi må se, hvad der sker. Jeg ved det ikke, siger Pierre Bengtsson til tipsbladet.dk. 

- Det skal være rigtigt for FCK, for jeg har et år tilbage af min kontrakt og er derfor FCK-spiller. Det er dem, som styrer, hvad der skal ske, men selvfølgelig håber jeg, at der findes interesse, tilføjer han. 

Se også: Igor Vetokele kender til Brugge-interesse

Pierre Bengtsson lægger ikke skjul på, at han føler sig klar til at tage skridtet til en større liga. 

- Jeg synes, at jeg har gjort det godt gennem længere tid, og det er selvfølgelig en drengedrøm at komme til en af de store ligaer, men så længe jeg er i FCK, gør jeg alt for dem, siger han. 

Pierre Bengtsson kom til FC København i januar 2011 fra FC Nordsjælland. Det har tidligere været fremme, at han er på ønskelisten i hos både en spansk og italiensk klub.

0 kommentarer
Vis kommentarer