Toutouh: Jeg frygter ikke nogen

Youssef Toutouh blev ikke skræmt af at stå over for Ronaldo og Bale, da FCK tabte til Madrid tirsdag aften i Parken

(Foto: Jan Sommer)
(Foto: Jan Sommer)

Han har lige tabt 2-0 til et af verdenshistoriens største fodboldhold. Real Madrid.

Alligevel virker 21-årige Youssef Toutouh koldere end en Hansen flødeis, som hn står dér med sine store, ørevarmer lignende hovedtelefoner af mærket ’Beats By Dr. Dre’ hængende om halsen.

Og med en løsnet slipseknude, skjorteflipperne tittende frem fra blazeren og en hånd hvilende på sin sorte trolley (lille kuffert med hjul under) virker Toutouh på en god dag lige så rå og rebelsk som netop Dr. Dre.

Se også: Ståle: Vi har gjort det godt

Selv ikke store stjerner som Cristiano Ronaldo og Gareth Bale kan få Toutouh til at tabe hørebøfferne af skræk.

- Jeg frygter ikke nogen. Vi er alle sammen mennesker. Så jeg vendte den i stedet om og glædede mig til at spille mod dem, siger Youssef Toutouh til Ekstra Bladet.

Men selvom man som Toutouh er ung og uimponeret af det store Champions League-sceneshow, kan man sagtens anerkende sin mægtige modstander fra Madrid.

- At spille mod de bedste spillere i verden er det største. Det er derfor, man spiller fodbold – for at opleve sådan nogle ting. Jeg kan lære rigtig meget af dem, så jeg brugte mere tiden på at lære end at frygte, siger Toutouh.

Se også: Mellberg: Ronaldo kan blive verdens bedste nogensinde

For få måneder siden var den tidligere Hvidovre- og B93-dreng udlejet til Esbjerg. Nu spiller Toutouh så Champions League-kampe på den centrale midtbane for FC København mod nogle af verdens bedste spillere.

- Det har været ubeskriveligt for mig. Det er gået meget hurtigt kan man sige. Det er noget jeg sætter rigtig stor pris på, og jeg glæder mig allerede til at komme tilbage, siger Toutouh.

Se også: FCK-direktør: Derfor bad vi Riskær gå

Og med ’tilbage til’ mener den unge profil selvfølgelig Champions League. Men først venter der Toutouh og alle de andre FCK’ere nogle mere beskedne rammer som henholdsvis Haderslev og Slagelse Stadion.

- Det bliver en mærkelig følelse, men sådan er fodbold. Vi går selvfølgelig efter at vinde ligaen, så vi har meget at se til. De her oplevelser fra Champions League er rigtig store, men jeg glæder mig lige så meget til Superliga eller pokalfodbold.

I Superligaen har Toutouh og co. på tredjepladsen hele seks point op til FC Midtjylland på førstepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer