FCK klar med ny million-strategi

Dagen efter klubbens exit fra Champions League lancerer FCK en ny strategi for klubben de kommende år

FC København blev tirsdag aften sendt ud i mørket i Europa, men ambitionerne for fremtiden er på plads (Foto: Jan Sommer)
FC København blev tirsdag aften sendt ud i mørket i Europa, men ambitionerne for fremtiden er på plads (Foto: Jan Sommer)

FC København vil investere væsentlig mere i holdet, end man tidligere har set. I en ny strategi og handlingsplan, som onsdag blev offentliggjort på klubbens hjemmeside, fortæller man, at man vil investere 30 procent mere i truppen, end man har gjort de seneste tre år.

Samtidig melder man også klart ud, at FCK over en periode på ti år vil være danske mestre syv gange, ligesom det er målet at spille Champions League gruppespil hvert andet år.

Derudover vil man bruge et tocifret millionbeløb på at gøre Parken til Europas mest interaktive stadion.

Se også: TV: Her gør Wiland Ronaldo til grinSe også: Lars Jacobsen efter exit: Var det sidste gang?

- For at kunne indfri målsætningerne bag strategiens første del har ledelsen besluttet at investere op mod 30 % mere end niveauet de seneste tre år i klubbens kerneprodukt -- nemlig fodboldholdet og den sportslige afdeling i F.C. København.

- Ligesom der vil blive investeret et tocifret millionbeløb i at gøre PARKEN til Europas blot femte stadion med wifi internet til samtlige gæster i løbet af 2014, skriver FCK på deres hjemmeside.

Det er den administrerende direktør Anders Hørsholt, der står bag den nye strategi, som allerede er godkendt i bestyrelsen.

- De (fodboldholdet, red.) skal have bedre muligheder for at levere større resultater. Og det kommer jo via flere penge, kan man sige. Hvor mange penge, det er præcist er, det må tiden vise, siger Anders Hørsholt.

- Men det er et betydeligt millionbeløb, vi vil investere i at gøre vores fodboldhold stærkere, siger Anders Hørsholt og nævner de beløb i 2009-10, som man måske vil overgå.

FCK er blevet mestre syv gange de sidste 10 år, og man har været i Champions League-gruppespillet tre gange.

1 af 2 Anders Hørshold, Administrerende direktør i FC København (Foto: Jesper Mortensen)
2 af 2 FC København blev tirsdag aften sendt ud i mørket i Europa, men ambitionerne for fremtiden er på plads (Foto: Jan Sommer)
0 kommentarer
Vis kommentarer