Ståle: Bolaños færdig i FCK

Costaricanerens kontrakt med de danske mestre udløber til sommer - og den bliver ikke forlænget, fastslår Ståle Solbakken

Christian Bolaños har igennem længere tid underpræsteret i FCK - senest til sommer forlader costaricaneren klubben, afslører Ståle Solbakken. (Foto: Jan Sommer)
Christian Bolaños har igennem længere tid underpræsteret i FCK - senest til sommer forlader costaricaneren klubben, afslører Ståle Solbakken. (Foto: Jan Sommer)

Der er spillere i FC Københavns trup, der har gjort store sportslige fremskridt det seneste halve års tid. Rurik Gislason og Youssef Toutouh som de mest lysende af mesterholdets kometer. Og så er der spillere, der synes at være gået fuldstændig i stå, blottet for selvtillid og spillelyst.

Til sidstnævnte kategori hører Christian Bolaños. Den costaricanske midtbanespiller, der formentlig skal spille VM i Brasilien for sit land til sommer, har dårligt spillet en anstændig fodboldkamp i hele indeværende kalenderår, og de dårlige præstationer får nu konsekvenser for Bolaños. Hans kontrakt med FCK udløber til sommer, og den bliver ikke forlænget, fastslår cheftræner Ståle Solbakken.

Se også: FCK-stjerne får advarsel af SolbakkenSe også: Se karaktererne: Bolaños var dårligst

- Der er en del spillere, der har kontraktudløb til sommer, og Bolaños er en af dem - skal du snart have en snak med ham om fremtiden?

- Jeg skal da nok snakke med ham det næste halve år, men ikke om fremtiden. Han bliver maksimalt et halvt år til i FC København.

- Er det din beslutning, at han skal forlade FCK?

- Det er vel en fælles beslutning. Han trænger til noget nyt, og det ved han også godt, fastslår Ståle Solbakken, der endvidere fortæller, at der snart skal indledes en snak om en eventuel forlængelse med holdets anfører Lars Jacobsen, hvis nuværende kontrakt også udløber til sommer.

Se også: Kommentar: Ståle har storhold i støbeskeen

1 af 2 Christian Bolaños har igennem længere tid underpræsteret i FCK - senest til sommer forlader costaricaneren klubben, afslører Ståle Solbakken. (Foto: Jens Dresling)
2 af 2 Christian Bolaños har igennem længere tid underpræsteret i FCK - senest til sommer forlader costaricaneren klubben, afslører Ståle Solbakken. (Foto: Jan Sommer)
0 kommentarer
Vis kommentarer