Riskær rasende på FCK-boss

Finansmanden Klaus Riskær Pedersen forstår ikke, hvorfor Anders Hørsholt bad ham forlade VIP-loungen i Parken

(Foto: HER&NU/Peter Hauerbach)
(Foto: HER&NU/Peter Hauerbach)

Det er de fleste bekendt, at Klaus Riskær Pedersen ikke fik lov til at se kampen mellem FC København og Real Madrid til ende i går. Ifølge finansmanden blev han smidt ud af Parkens administrerende direktør Anders Hørsholt.

Anderledes ser historien dog ud, hvis man spørger Anders Hørsholdt selv.

- Der var gang i et privat selskab i en af vores lounger. Klaus Riskær var ikke en af de inviterede, og da han opholdt sig i loungen alligevel, bad vores værtinder ham om at forlade loungen. Mere er der sådan set ikke i den historie, sagde Hørsholt til Ekstra Bladet i aftes.

Se også: FCK-direktør smider Klaus Riskær ud af Parken

Men Klaus Riskær mener nu alligevel, at der er meget mere i den historie.

- Hør nu her. Jeg har sgu ikke behov for at crashe nogen fest. Jeg er nok den, der kommer med til flest fester i det københavnske natteliv.

- Jeg var inviteret i Parken af Rasmus Nøttrup, der er medejer af Geranium. Jeg stod på gæstelisten, fik middag og en drink af Rasmus og opholdt mig i VIP-logen. Det var den almindelig VIP-loge, hvor der opholdt sig et par hundrede mennsker og ikke en lukket fest. VIP er måske så meget sagt, for der er sgu ikke meget VIP over den loge, lyder det onsdag fra Klaus Riskær til Ekstra Bladet, men finansmanden er kun lige startet.

Se også: FCK-direktør: Derfor bad vi Riskær gå

Efter et par gloser, der ikke gør sig så godt på tryk, lød næste svada:

- Der var røvsygt derinde, og jeg skulle lige til at høre de to andre, jeg var sammen med, om vi ikke skulle gå ud, hvor der var nogle andre mennesker. Der får jeg så at vide, at min tilstedeværelse ikke er ønsket, men det er jo ikke en bartender eller en dørmand, der smider mig ud. Det er Parkens øverste chef og dermed stedets politiske holdning. Det er en uforskammethed.

- Jeg har ingen idé om hvorfor, men han må jo have et selvværdskompleks. Men selvfølgelig kan det kun have den konsekvens, at jeg må forlade et sted, jeg ikke er ønsket, undertsreger Klaus Riskær.

Se også: FCK klar med ny million-strategi

Det var den første fodboldkamp i Klaus Riskærs liv, men han har dog alligevel været i Parken masser af gange før.

- Jeg har været der til et hav af koncerter, men jeg har altid undgået VIP-logen, for den er et kedeligt sammenrend af opportunistiske, narcissistiske og dødsyge personer med særinteresser.

- Nu var jeg så i VIP-logen, og hvis det er Anders Hørsholts holdning, at kun de reneste af de reneste må være i den VIP-loge, så ville han få travlt og burde være startet helt andre steder, lyder den sidste stikpille til Anders Hørsholts godkendte VIP-klientel.

0 kommentarer
Vis kommentarer