Vi fik trøjerne alle ville ha' - nu sælger vi dem!

Real Madrid har doneret Ronaldos og Gareth Bales signerede trøjer til Ekstra Bladets og Dansk Folkehjælps julehjælpindsamling til fordel for fattige familier med børn - du kan deltage i auktionen på Lauritz.com NU!

Trøjerne fra Bale og Ronaldo fra kampen mod FC København - nu kan de blive dine - eller bare en af dem. OBS! Det er ikke de trøjer, der bliver brugt under kampen, men reservetrøjer doneret af Real Madrid (Foto: EB)
Trøjerne fra Bale og Ronaldo fra kampen mod FC København - nu kan de blive dine - eller bare en af dem. OBS! Det er ikke de trøjer, der bliver brugt under kampen, men reservetrøjer doneret af Real Madrid (Foto: EB)

Hvad giver man til manden, der har alt? En koncertbillet til Bruce Springsteen? En helikoptertur? Eller måske en helikopter? Gode forslag, men man kunne jo også forære ham Cristiano Ronaldos signerede Real Madrid-trøje? Eller hvad med Gareth Bales signerede trøje? De to er henholdsvis verdens vel nok bedste spiller og verdens dyreste spiller - samlet handelsværdi: Omkring halvanden milliard danske kroner!

Da Real Madrid-cheferne i forbindelse med FC Københavns Champions League-kamp hørte om Ekstra Bladets og Dansk Folkehjælps indsamling, besluttede de at donere såvel en Ronaldo-trøje som en Bale-trøje - begge naturligvis signerede af verdensstjernerne - til det gode formål: At sørge for en god jul for børnene i nogle af Danmarks dårligst stillede familier. Real Madrids pressechef viderebragte en hilsen fra Cristiano Ronaldo:

- Det bør være en menneskeret for ethvert barn at få en gave til den største højtid. Hvis min signerede trøje kan bidrage til dette formål for børnene i de dårligst stillede danske familier, er jeg meget glad og stolt over det, fastslår det portugisiske fodboldfænomen.

Også Ekstra Bladets chefredaktør, Poul Madsen, er glad og stolt.

- At verdensstjerner som Ronaldo og Gareth Bale med deres autografer og moralske opbakning bakker op om vores juleindsamling, og at øverste niveau i en gigantvirksomhed som Real Madrid vælger at bidrage til det gode formål, bekræfter mig i, at vi arbejder for en meget, meget vigtig sag i denne juleindsamling, siger Poul Madsen.

Hvordan kan du så få fingre i en af trøjerne - eller begge? Såre simpelt: Smut forbi Lauritz.com via følgende link:

Hver en krone, som auktionen indbringer, går ubeskåret til juleindsamlingen, da også Lauritz.com har valgt at donere sit sædvanlige honorar til den gode sag. Auktionen er åben nu og lukker på mandag, 16. december, kl. 20.00.

Det skarpe iagttager vil nok bemærke, at der står 'All my best wishes' med påfaldende ens håndskrift på de to trøjer. Forklaringen er simpel, og som mange nok har gættet: En (lidt for) hjælpsom medarbejder fra Real Madrids presseafdeling skrev ordene, inden trøjerne blev overrakt til stjernerne, thi der er vel grænser for, HVOR meget man kan bede verdensstjernerne selv om at skrive! Men autograferne er altså gode nok. Udført af Ronaldo og Bale i egne, høje personer.

OBS! Det er ikke de trøjer, der bliver brugt under kampen, men reservetrøjer doneret af Real Madrid

1 af 2 
2 af 2 Trøjerne fra Bale og Ronaldo fra kampen mod FC København - nu kan de blive dine - eller bare en af dem. OBS! Det er ikke de trøjer, der bliver brugt under kampen, men reservetrøjer doneret af Real Madrid (Foto: EB)
0 kommentarer
Vis kommentarer