Auktionens slutspurt - Ronaldo koster nu 32.000

Du kan stadig nå at byde på den Real Madrid-trøje, som Cristiano Ronaldo signerede i tirsdags - hver en krone går til Ekstra Bladets og Dansk Folkehjælps julehjælpsindsamling

Det er disse to trøjer, der fortsat kan byde på
Det er disse to trøjer, der fortsat kan byde på

Vi vidste, han var populær - men SÅ populær...! Mandag morgen var der budt svimlende 32.000 kroner på den Real Madrid-trøje, som Cristiano Ronaldo signerede tirsdag aften i Parken. Holdkammeraten Gareth Bale signerede også en trøje, og waliserens signatur på det orange stykke tekstil er i skrivende stund oppe i 9200 kroner.

Vi skal kraftigt understrege, at de to trøjer IKKE er dem, som Ronaldo og Bale bar under kampen mod FC København, men det er officielle Real Madrid-trøjer med verdensstjernernes autografer på.

Den skarpe iagttager vil nok bemærke, at der står 'All my best wishes' med påfaldende ens håndskrift på de to trøjer. Forklaringen er simpel, og som mange nok har gættet: En (lidt for) hjælpsom medarbejder fra Real Madrids presseafdeling skrev ordene, inden trøjerne blev overrakt til stjernerne, thi der er vel grænser for, HVOR meget man kan bede verdensstjernerne selv om at skrive! Men autograferne er altså gode nok. Udført af Ronaldo og Bale i egne, høje personer.

Hver en krone, som auktionen indbringer, går direkte og ubeskåret til julehjælp til Danmarks dårligst stillede børnefamilier, hvilket bl.a. kan lade sig gøre, da Lauritz.com fraskriver sig sit sædvanlige salær og andre gebyrer i forbindelse med auktionen.

Trøjeauktionen slutter kl. 20.00 i aften, mandag, og du kan således stadig nå at byde via Lauritz.com ved at klikke her.

1 af 2 Tirsdag aften signerede Ronaldo en Real Madrid-trøje til fordel for julehjælp til Danmarks dårligst stillede børnefamilier. Lige nu er prisen for det orange stykke tekstil 32.000 kroner! (Foto: Mikkel Berg Pedersen)
2 af 2 Det er disse to trøjer, der fortsat kan byde på
0 kommentarer
Vis kommentarer