To år mere til Kim C. i FCK

FC København forlænger kontrakten med tredjemålmanden Kim Christensen

FC København har forlænget kontrakten med den 34-årige tredjemålmand Kim Christensen. 

Målmanden havde kontraktudløb 31. december, men selvom han er tredjemålmand i klubben, har de danske mestre altså valgt at tilbyde ham en ny kontrakt. Christensen underskriver således en ny to-årig aftale, når han vender tilbage fra ferie. 

Se også: Esbjerg sender Diouf retur til FCK

- Kim er fortsat en dygtig målmand, som hver eneste dag bidrager til niveauet inden, under og efter træningen med sin professionalisme. Kim har altid stået for hårdt arbejde og optrådt loyalt og som en god kollega hver eneste dag i F.C. København. Også i den seneste periode, hvor det ikke har været nemt som ambitiøs fodboldspiller at skulle acceptere begrænset spilletid, siger FC Københavns sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Det er planen, at Kim Christensen skal have en trænerrolle i fremtiden, hvorfor han sideløbende med hans sidste år i FCK skal uddanne sig som træner. 

Se også: Datoer for pokalsemifinaler fastlagt

- Som klub sætter vi stor pris på de kvaliteter, Kim har, på og uden for banen. Og da han samtidig er en af de spillere, som vi mener, kan have en god træner i sig, så vil den nye aftale lægge op til, at Kim uddannes som målmandstræner ved siden af det daglige arbejde i Superligatruppen. Han kan og skal samle praktisk erfaring ved at arbejde med de bedste målmænd på School of Excellence. På den måde kan klubben få det bedste ud af Kims talent og dedikation samtidigt med, at han får lagt yderligere et perspektiv på sin tid i F.C. København, siger Carsten V. Jensen. 

Kim Christensen kom til FC København i sommeren 2010. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer