Solbakken: Vi forstærker os med et par spillere

FC København vil som bekendt forstærke sig i januars transfervindue, og Ståle Solbakken forventer, at der kommer én til to spillere til klubben

Foto: Tariq Mikkel Khan
Foto: Tariq Mikkel Khan

FC København har meldt ud, at de er klar til at kaste flere midler efter Superliga-holdet i jagten på flere mesterskaber og deltagelser i Champions League, men der bliver ikke tale om en regulær forbrugsfest i januar.

Cheftræner Ståle Solbakken fortæller, at FCK-fansene kan bruge vinterpausen på at glæde sig over, at der kommer én til to nye ansigter ind i FCK-truppen i løbet af det transfervindue, der venter lige om hjørnet.

Se også: Anonym velgører: Derfor 'købte' jeg Ronaldo

- Jeg tror, de kan forvente, at vi forstærker os med et par spillere, siger Ståle Solbakken til FCK TV.

- Jeg har før sagt, og det står jeg ved, at truppen kunne være bedre balanceret på nogle positioner. Konkurrencen er hårdere på enkelte positioner end på andre, og det har vi mulighed for at lave om på nu, hvis vi finder én eller to spillere, der kan styrke os.

Se også: Datoer for pokalsemifinaler fastlagt

Indtil videre står det klart, at FC København får Pape Pate Diouf tilbage fra lån i Esbjerg, mens Casper Højers lejeaftale med Brønshøj også udløber. De to ventes dog ikke at kunne bruges på Superliga-holdet i foråret, hvorfor de kan blive lejet ud igen. Derudover er der endnu ikke sket rokeringer i FCK-truppen, idet klubben i går meddelte, at de forlænger kontrakten med tredjemålmanden Kim Christensen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer