Wolves afviser lejeaftale for FCK-emne

FCK-emnet Bjørn Sigurdarson får ikke lov at forlade Wolverhampton på en lejeaftale, men ifølge engelsk presse er angriberen til salg

Bjørn Sigurdarson (Foto: PA)
Bjørn Sigurdarson (Foto: PA)

I efteråret kom det frem, at den islandske Wolverhampton-angriber Bjørn Sigurdarson er på ønskelisten i FC København. Islændingen er en gammel kending af FCK-træner Ståle Solbakken, der var manden, som hentede Sigurdarson til Wolverhampton i sommeren 2012, men eftersom angriberen har mistet sin plads hos den engelske klub, er han nu meldt på vej væk. 

I november blev FC København altså sat i forbindelse med angriberen, men senest er også Watford nævnt som en bejler. Ifølge det engelske medie sportsdirectnews.com har Watford henvendt sig til Wolverhampton for at få lov at leje islændingen for resten af sæsonen.

Ifølge mediet har Wolverhampton imidlertid afvist at leje spilleren ud, men til gengæld vil klubben overveje at skille sig af med spilleren permanent. Det er således kun et salg, der kan komme på tale, hvis Bjørn Sigurdardson skal forlade Wolverhampton. 

I sidste sæson spillede Bjørn Sigurdarson 37 kampe for Wolverhampton med fem mål til følge, mens det i denne sæson er knebet mere med både mål og spilletid. 20 gange har han været på banen i League One, hvor det er blevet til to scoringer. 

I efteråret fik Sigurdarson i øvrigt ros af den tidligere FCK-assistent Johan Lange, der også kender ham godt fra deres fælles tid i Wolverhampton.