FCK-anfører storroser ung konkurrent

Lars Jacobsen agerer mentor for den unge Christoffer Remmer, som han konkurrerer med på højreback i FCK

Landsholdsspilleren Lars Jacobsen har siddet tungt på positionen som højreback i FC København, siden han skiftede tilbage til klubben i 2011.

I efteråret har den 20-årige Christoffer Remmer flere gange vikarieret på backpladsen, og Lars Jacobsen spår den unge konkurrent en stor fremtid.

- Missionen, da jeg kom tilbage til klubben, har fra dag et været, at jeg skulle gøre Christoffer klar, så han kunne overtage efter mig.

- Jeg håber af hele mit hjerte, at han overtager på et tidspunkt. Han er en fantastisk fodboldspiller, og jeg ønsker, han bliver en stor spiller her, inden han måske skal ud og prøve noget endnu større, for det har han talentet til, siger FCK-anføreren til Ritzau.

Lars Jacobsen glæder sig over, at Remmer har fået et lille gennembrud i efteråret. Blandt andet spillede Remmer alle pokalkampe, lige som han startede inde i FCK's sejr over Brøndby, da Lars Jacobsen sad ude med sygdom.

De to spillere minder også meget om hinanden, mener Lars Jacobsen.

- Det er svært at svare på, hvad forskellen på os er, ud over en del erfaring. Det er en mand, som har spillet på ungdomslandsholdene, som jeg selv gjorde, og vi minder lidt om hinanden af sind. Vi er begge meget ydmyge og hårdtarbejdende.

- Han har alle muligheder, og når han er klar til at tage over, så sætter jeg mig på sofaen og giver ham et klap på skulderen. Jeg vil gøre alt for, at han bliver bedre, mens jeg er her i klubben, siger Lars Jacobsen.

FCK-træner Ståle Solbakken er også meget tilfreds med, at næste løve i flokken er ved at være klar.

- Det er et ønskescenario for os, at vi hele tiden har glidende udskiftning. Det var det samme med Niclas Jensen og Oscar Wendt eller Ulrik Laursen og Zanka. Konkurrencen bliver tættere og tættere, og det var godt, at Christoffer fik flere kampe i efteråret.

- Han var til en slags eksamen mod Brøndby, og tre dage efter viste han sig frem i pokalkampen mod Lyngby, selv om vi ikke spillede godt. Men skulle jeg sætte holdet i dag, så ville Lars spille, siger Ståle Solbakken.

Lars Jacobsens kontrakt med FC København udløber ved udgangen af juni, men parterne er i en dialog om en forlængelse af samarbejdet.

0 kommentarer
Vis kommentarer