Zanka topper ønskelisten i FCK

BT erfarer, at Mathias Zanka Jørgensen er FC Københavns favorit til at erstatte Ragnar Sigurdsson, hvis islændingen ryger i dette transfervindue

Mathias Zanka (t.v.) har ikke fået meget ud af det i PSV, og han kan derfor være på vej tilbage til FCK. (Foto: Lars Poulsen)
Mathias Zanka (t.v.) har ikke fået meget ud af det i PSV, og han kan derfor være på vej tilbage til FCK. (Foto: Lars Poulsen)

FC Københavns islandske landsholdsspiller Ragnar Sigurdsson kan meget vel snart være fortid i FC København. I hvert fald er midtstopperen sat i forbindelse med en russisk klub, som angiveligt er klar til at betale omkring 40 millioner kroner for FCK-spilleren.

Skulle det ende med, at FC København takker ja til tilbuddet, kan det meget vel blive en gammel kending, der skal udfylde hullet i københavnernes centrale forsvar. Således skriver BT, at den tidligere FCK-profil Mathias Zanka Jørgensen topper ønskelisten hos FC København.

Mathias Zanka Jørgensen skiftede i 2012 til den hollandske storklub PSV Eindhoven fra netop FC København, men midtstopperen har haft mere end svært ved at bide sig fast på holdet. Derfor kan PSV Eindhoven være villige til at sælge, og klubben forlanger angiveligt ikke mere end 7,5 millioner kroner for danskeren.

BT skriver endvidere, at den sportslige ledelse i FC København overvejer, hvorvidt der er behov for en erstatning med det for øje, at forårets kampprogram ikke er særlig komprimeret, og derfor kan klubben ende med at finde Olof Mellberg, Kris Stadsgaard og Georg Margreitter stærke nok til at klare de defensive opgaver indtil sommer.