Ekstra Bladets Sport Awards: Årets spin

Brøndby glædede sig til at sætte dagsordenen med købet af Thomas Kahlenberg, men FCK overtog den hurtigt ved at give comeback til Ståle Solbakken

- Her har I mig tilbage, smilede Ståle Solbakken og lukkede dermed røven på rivalerne fra Vestegnen (Foto: Tariq Mikkel Khan)
- Her har I mig tilbage, smilede Ståle Solbakken og lukkede dermed røven på rivalerne fra Vestegnen (Foto: Tariq Mikkel Khan)

1. Da Ståle overhalede

Onsdag 21. august startede som en god dag i Brøndbyernes Idrætsforening. Efter mange drøje år som nedrykningskandidat kunne den genrejste fodboldstorhed fra den københavnske vestegn endelig præsentere en regulær wauw-tilgang i skikkelse af selveste Thomas Kalhenberg.

Den nyhed skulle jo nok kunne trække overskrifter i næste dags aviser. Sådan så det i hvert fald ud i mange timer 21. august, men tidligt på aftenen faldt der en regulær bombe i Parken, da ærkefjenderne fra FC København på et hasteindkaldt pressemøde afslørede, at klubben havde fyret sin cheftræner Ariël Jacobs og erstattet ham med en sand frelser i FCK-regi, selveste Ståle Solbakken.

Så var der ligesom lukket for den blå-gule dagsorden i aviserne torsdag 22. august.

Se også: Ekstra Bladet Sport Awards: Årets største fumlekonger

Med i opløbet: Tutumlu & Laudrup

Bayram Tutumlu/Michael Laudrup

Gennem mere end 20 år har folk i fodboldmiljøet undret sig over, at den ultimative gentleman, Michael Laudrup, betjener sig af det løsgående agentmissil Bayram Tutumlu.

I løbet af den forgangne sommer fik vi noget af svaret på det aparte makkerskab. Laudrup selv holdt sig for god, men sendte i stedet Tutumlu i offensiven, da der opstod tvivl om, hvorvidt der ville komme forstærkninger til Swansea i transfervinduet.

Se også: Ekstra Bladet Sport Awards: Årets lækreste sportsbabe

– Jeg taler på vegne af Michael Laudrup. Hvis Huw Jenkins (Swanseas formand, red.) køber de spillere, Michael Laudrup vil have, er der ingen problemer. Men hvis han ikke køber de spillere, ved jeg ikke, hvad der sker. Sådan er realiteterne, sagde Tutumlu, inden han skruede yderligere op for retorikken.

– Huw Jenkins er en løgner. Hvis han bare havde lidt nosser, så kom han ud og sagde tingene direkte til mig ansigt til ansigt for rullende tv-kameraer, sydede den tyrkiske agent nu.

Så kom der gang i Swanseas handlelyst –og alle var vistnok glade.

Se også: Ekstra Bladets Sport Awards: Årets tweet

0 kommentarer
Vis kommentarer