Annonce:
Annonce:

Efter startvanskeligheder: Nu er han sikker på succes i FCK

Marvin Pourié er stolt over interessen fra Belgien, men han har ingen planer om at forlade FC København. Han er overbevist om, at han får succes i klubben

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Den tyske angriber Marvin Pourié har endnu sit gennembrud til gode i FC København, hvor han i løbet af sit første halve år har siddet mere udenfor end været på græs. 

Tidligere på ugen blev han så sat i forbindelse med et skifte til belgiske Zulte-Waregem, der har ham på ønskelisten i dette januarvindue, men Marvin Pourié selv er ikke klar til at klubskifte. 

- Jeg har lang tid tilbage af min kontrakt med FCK, så der er ingen grund til, at spekulere i det. Jeg har ikke tænkt på det, for jeg bliver her. Jeg skal ingen steder, siger Marvin Pourié til tipsbladet.dk.

Vraget FCK'er: Det er min chance

Han har bemærket historierne om Zulte-Waregem, og selvom han er smigret af interessen, bliver et skifte næppe aktuelt. Allerede i sommer blev han sat i forbindelse med klubben, og FC København ser ud til at være klubben for ham. 

Annonce:

- Jeg har læst det, og jeg står åbenbart på en liste over interessante spillere. Det er selvfølgelig en ære, for Zulte-Waregem er en topklub i Belgien, og jeg er stolt af, at de er interesserede i mig. Jeg sagde nej til klubben i sommer, men jeg har ikke hørt noget konkret fra dem eller fra min agent, siger Marvin Pourié, der altså er opsat på at få et gennembrud i FC København. 

Dommen over ni 'norske' FCK'ere før Allah: Gigantsucces og megaflop

- Jeg er kommet tættere på, og jeg er klar til at kæmpe for at komme på holdet. Jeg har arbejdet hårdt, og jeg er stolt af, at jeg har fået kampe i Champions League mod Juventus og Real Madrid. Jeg har også været med i Superligaen, så jeg er på rette vej. I starten skulle jeg finde mig til rette i klubben, for det var et nyt tempo, og tingene er anderledes i FCK end i Silkeborg.

- Jeg har fundet rytmen nu, og det bliver bedre og bedre, siger Pourié, der føler sig sikker på, at han vil få succes hos de danske mestre. 

- Jeg ikke bare tror det, jeg ved det. I en klub som FCK handler det om kvalitet, og jeg ville ikke være her, hvis ikke jeg havde kvalitet, siger han. 

Annonce:

I disse dage bliver FC København sat i forbindelse med den marokkanske angriber Abderrazaq Hamed-Allah, men selvom de danske mestre søger offensive forstærkninger, er Marvin Pourié ikke bekymret over udsigten til øget konkurrence. 

FCK sælger forsvarsklippe

- Hvorfor skulle jeg være bekymret? Vi er en international, stor klub, og vi skal have angribere og gode spillere. Der skal være kvalitetsspillere i truppen, sådan er det. Jeg er ikke i Silkeborg mere, hvor det hele afhang af mig. Pointen er, at jeg er ligeglad, hvem der kommer og går. Jeg bliver her og er klar til at kæmpe hårdt, siger han. 

Marvin Pourié har kontrakt med FC København frem til sommeren 2017. I efterårssæsonen blev det til spilletid i ni Superliga-kampe med et mål til følge. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne beholder altid deres løn og privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: