Sigurdsson: Vil gerne tilbage til FCK

Ragnar Sigurdsson glæder sig til udfordingen i FC Krasnodar, men siger også, at han har været så glad for FC København, at han gerne kommer tilbage en dag

Ragnar Sigurdsson vil gerne tilbage til FCK, hvis han en dag får muligheden. (Foto: Jakob Jørgensen)
Ragnar Sigurdsson vil gerne tilbage til FCK, hvis han en dag får muligheden. (Foto: Jakob Jørgensen)

FC København meldte i går ud, at de er enige med FC Krasnodar om prisen på Ragnar Sigurdsson, som de forventer kan blive enige med russerne om en kontrakt. De personlige betingelser er ikke på plads endnu, men islændingen er begyndt at glæde sig.

- Intet er afklaret. Klubberne er enige, men jeg har ikke forhandlet min personlige aftale eller været igennem et lægetjek. Jeg venter på en samtale fra min agent om, hvornår jeg skal afsted. Det virker til at være en rigtig spændende klub. Den russiske liga er højere rangeret end den danske, og de ligger nummer seks i ligaen. Det vil være et godt skridt i min udvikling, sagde Sigurdsson til Aftonbladet i går aftes.

FCK meddelte i går fondsbørsen, at salget af Sigurdsson påvirker regnskabet positivt med cirka 22 millioner kroner, mens der tidligere har været snakket om en købspris på op mod 40 millioner kroner. Ragnar Sigurdsson glæder sig over, at det er lykkedes at få så mange penge for ham, og at FCK og hans tidligere klubber IFK Göteborg og Fylkir også får en bid af kagen.

- Det glæder mig, at alle klubberne får del i pengene, hvis jeg skifter. Specielt Fylkir. Det er den af klubberne, som har mest behov for pengene.

- Jeg vil gerne spille igen i både FCK, Göteborg og Fylkir. Det er fantastiske klubber med utrolige fans og holdkammerater, der er blevet venner for livet.

Selv om Sigurdsson siger, at der ikke er noget på plads endnu, har parterne formentlig allerede sikret sig, at det er muligt at nå hinanden. Derfor er det et spørgsmål om tid, før islændingen også bliver enig med de rige russere, der med garanti kan og vil give ham en stor lønforhøjelse i forhold til den check, han hæver hver måned i FC København.

Ragnar Sigurdsson nåede at spille to-et-halvt år i FC København, hvor han det seneste halve år har været fast stoppermakker til rutinerede Olof Mellberg.