Avis: Franco Mussis får fem år i FCK

Franco Mussis tager i aften mod Danmark, hvor FC København venter. En fem-årig kontrakt ligger klar, skriver argentinsk medie. 

Franco Mussis kan komme på plads som ny FCK-spiller allerede i morgen tirsdag, hvor han forventes at underskrive en fem-årig kontrakt med FC København. Det skriver det argentinske medie Cielo Sports.

Ifølge det argentinske medie tager Franco Mussis fra Argentina i aften klokken 21.30 dansk tid og lander således i København engang i morgen. Her venter et lægetjek hos FC København, inden en kontrakt skal underskrives. 

PSV holder på Zanka

Der skulle være tale en fem-årig aftale, hvilket altså er et år mere end det, der tidligere har været nævnt. Til gengæld står det stadig klart, at aftalen først træder i kraft fra juni, hvorfor Franco Mussis allerede skal være tilbage i Argentina fredag. 

FCK henter argentinsk midtbanespiller

FC København bekræftede søndag, at Mussis kommer til København.

- Der har været sagt og skrevet meget i denne sag, men vi er nu så langt i processen med Gimnasia La Plata, at de har accepteret betingelserne for et salg af Franco Mussis til F.C. København. I næste uge kommer repræsentanter fra klubben, og Franco selv, til København, hvor målet er at få alle underskrifter på papir.

- Vi ser frem til at modtage vores venner fra Gimnasia La Plata og få aftalen endeligt på plads, blev sportsdirektør Carsten V. Jensen citeret for på fck.dk søndag.

Ex-FCK'er får grimt benbrud

Nu ser det altså ud til, at det er et spørgsmål om tid, før Franco Mussis bliver præsenteret som kommende FCK-spiller.