Annonce:
Annonce:

FCK-anfører ikke truet af nordmand

Sportsdirektør Carsten V. Jensen slår over for Ekstra Bladet fast, at et back-indkøb ikke ændrer på, at klubben gerne ser Lars Jacobsen forlænge

Til sommer udløber Lars Jacobsens FCK-kontrakt, men det er ikke ensbetydende med, at han har spillet sin sidste kamp, når denne sæson slutter
Til sommer udløber Lars Jacobsens FCK-kontrakt, men det er ikke ensbetydende med, at han har spillet sin sidste kamp, når denne sæson slutter
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Superligaen
Følg FC København

Hvordan ser fremtiden ud for FC København-anfører Lars Jacobsen?

Det er det mest centrale spørgsmål i kølvandet på afsløringen af, at klubben med stor sandsynlighed henter den norske landsholdsback Tom Høgli til sommer.

Historien kunne torsdag læses påekstrabladet.dk, og set udefra kunne det godt ligne et farvel til den 34-årige anfører Lars Jacobsen, når hans kontrakt udløber - også til sommer.

Landsholdsspiller på vej til FCK

For i kulissen lurer også unge Christoffer Remmer, som flere gange har vist, at FC København kan gå en tryg fremtid i møde på lige præcis den højre back-position.

Nu slår sportsdirektør Carsten V. Jensen imidlertid fast, at Lars Jacobsen er en mand, som klubben også ser i truppen efter sommerferien. Også selvom der skulle blive tilført nye back-resurser.

Annonce:

- Uden at forholde mig konkret til det ene eller det andet navn, som vi kædes sammen med for tiden, så kan jeg godt sige omkring Lars Jacobsen, at han er en spiller, vi gerne ser fortsætte i F.C. København.

- Lars er vores anfører og har en vigtig rolle omkring holdet og leverer altid stabile præstationer på banen. Konkurrencen er hård på alle positioner, og selv Lars holder ikke jo ikke evigt, forklarer sportsdirektøren via mail til Ekstra Bladet.

FC København tæt på Mussis-aftale

Evig ungdom eller ej, så er det også et faktum, at Tom Høgli kan andet end at presse Jacobsen og Remmer på højre backen. Den alsidige nordmand har adskillige kampe - også landskampe - som venstre back på cv'et, og dermed kan han også blive et reelt alternativ og en aflastningsmulighed for Pierre Bengtsson på den back.

Her har klubben været sårbar siden salget af Bryan Oviedo for halvandet år siden. Thomas Delaney kan bruges dernede i nødstilfælde, mens også Lars Jacobsen kan smides derover.

Annonce:

Sidst han vikarierede i den side, varede det imidlertid kun én halvleg, inden han og Ståle havde fundet ud af, at det nok var bedst at beholde ham i højre.

Trods det, at Tom Høgli foretrækker at sparke med højre fod, føler han sig på ingen måde på udebane i den modsatte side, og dermed har Ståle Solbakken og co. fra sommer en udfordring færre at bøvle med. Uanset om Lars Jacobsen forlænger eller ej.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: