Cornelius: Jeg er skarp til sæsonstart

Andreas Cornelius er efter hjemkomsten til København sikker på, at han hurtigt finder tilbage i vanlig form

Andreas Cornelius er klar på at stå knivskarpt, når han igen skal tørne ud for FCK ved Superligaens sæsonstart (Foto: Jens Dresling)
Andreas Cornelius er klar på at stå knivskarpt, når han igen skal tørne ud for FCK ved Superligaens sæsonstart (Foto: Jens Dresling)

Andreas Cornelius er tilbage i København, som han ellers forlod i sommerpausen til fordel for Cardiff og Premier League.

Men efter blot seks måneder og et mislykket efterår er han igen FCK-spiller, og han glæder sig til at hilse på sine tidligere holdkammerater og til at få karrieren på ret køl igen.

- Min situation i klubben var ikke særligt god. Jeg fik en dårlig start derovre med skader og et managerskifte og mange andre ting.

- Så er det bare perfekt at komme tilbage og få min karriere i gang igen. Jeg ved, hvad jeg kommer tilbage til, og det kan ikke gå galt, siger Cornelius i et videointerview på FC Københavns hjemmeside.

Se også: FCK bekræfter: Cornelius vender hjem

Han har givet afkald på en stor, månedlig løncheck med skiftet tilbage til Superligaen, men det er helt bevidst.

- Jeg tager min karriere meget seriøst. Det handler ikke kun om at tjene penge, det handler også om at blive så god som muligt og få det bedste ud af sit talent, siger angriberen.

Se også: Overblik: Alle handler i Superligaen

Han lover desuden, at han nok skal være tilbage i sin tidligere form, når superligasæsonen går i gang.

- Jeg har hørt, at jeg muligvis skal have krisepsykologer og alt muligt for at få selvtillid igen. Det tror jeg nu ikke er tilfældet. Jeg skal bare spille nogle træningskampe og træne godt, og så står jeg knivskarp til sæsonstarten, siger Andreas Cornelius.

FC København åbner forårssæsonen 23. februar med en udekamp mod AGF.

0 kommentarer
Vis kommentarer