Mussis: Jeg vil bløde for FCK-trøjen

Franco Mussis glæder sig over, at kontrakten med FC København er kommet på plads, og han fortæller, at han vil bløde for sin nye trøje.

Flere FC København fans må gnide sig i hænderne over Mussis ankomst til sommer (Foto: eldia.com.ar)
Flere FC København fans må gnide sig i hænderne over Mussis ankomst til sommer (Foto: eldia.com.ar)

Franco Mussis skifter til FC København til sommer på en kontrakt af fem års varighed. Han glæder sig over, at handlen endelig er på plads, og han ser frem til at starte i sin nye klub i den nye sæson.

- Jeg er meget glad for at få muligheden for at repræsentere så stor og vigtig en klub som FC København. Jeg glæder mig til at spille for byen og fansene, og jeg vil bløde for trøjen fra første fløjt.

- Jeg er en hårdtarbejdende spiller, og jeg vil vinde både kampe og titler, så det her er et vigtigt og rigtigt skridt for mig. Men indtil da har jeg et arbejde at gøre færdigt i min klub i Argentina, og jeg er taknemmelig over, at det kunne lade sig gøre, siger Franco Mussis i en pressemeddelelse.

21-årige Franco Mussis får trøje nummer syv i FC København, men trækker altså først i sin nye trøje, når han har spillet den igangværende sæson færdig for den argentinske klub Gimnasia La Plata.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk