Cornelius vænner sig til voksenlivet i FCK

Andreas Cornelius er efter opholdet i Cardiff ikke længere en af de unge lærlinge i FC København.

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

Han har kun været væk i syv måneder, men Andreas Cornelius er alligevel vendt tilbage til FC København med en anden status, end da han forlod klubben sidste sommer.

Dengang var han en af truppens yngste spillere, der var rykket op fra ungdomsafdelingen og skulle slæbe bolde og trøjer og skynde sig i skole efter træning.

I dag er han købt hjem for et millionbeløb efter et ophold i den engelske Premier League.

- Min status har ændret sig en smule, men jeg prøver at være mig selv og opføre mig, som jeg gjorde, inden jeg tog af sted. Jeg er blevet lidt ældre, og der er kommet nye unge spillere op, så jeg er ikke den nye dreng i klassen længere, siger Andreas Cornelius.

Se også: Aktionærer raser: Så meget tabte Cardiff på Cornelius

Bortset fra, at han nu bliver anset som "en af de voksne", er meget ved det gamle i den danske mesterklub.

Det har været dejligt at komme tilbage. Det er et rigtig godt hold, og jeg kender jo alle i klubben, så jeg er faldet lynhurtigt ind i rutinerne.

- Der har været trænerskifte, og der er skiftet lidt ud i truppen, men mange er de samme, og der er stadig den samme kultur, konstaterer Cornelius efter to og en halv uge i klubben.

Se også: FCM-anfører: Cornelius var ikke rar at se

Tiden i Cardiff blev langt fra det, han havde regnet med, men trods fiaskoen i den walisiske klub, tror FCK-ledelsen altså så meget på den tidligere superligatopscorer, at den har betalt et stort beløb for at hente ham hjem.

- Det lægger da også et pres på mig, men det har jeg det fint med. Det er jo FCK, som synes, jeg er det værd. Når de synes det, er det jo et skulderklap, og noget man skal være stolt over, siger Cornelius.

Angriberen kan gøre comeback i Superligaen, når FC København på søndag møder AGF i Aarhus.

0 kommentarer
Vis kommentarer