Tæt på vanvidscomeback: Se Cornelius’ saksespark

Andreas Cornelius scorede det ene mål, da FCK fik uafgjort i Aarhus, men det kunne være blevet til meget mere for den unge angriber

Andreas Cornelius var tæt på at blive dobbelt målhelt i Aarhus, da han og FCK spillede uafgjort mod AGF. (Foto: Ernst van Norde)
Andreas Cornelius var tæt på at blive dobbelt målhelt i Aarhus, da han og FCK spillede uafgjort mod AGF. (Foto: Ernst van Norde)

Andreas Cornelius ser ud til at have genfundet sin klasse på dansk græs, efter det mislykkede ophold i Cardiff City.

Søndag aften gjorde den blonde angriber comeback i Superligaen mod AGF, og selv om det blot blev til 1-1 for de gæstende mestre, kunne Cornelius på det personlige plan være sin indsats bekendt.

Se også: TV: Græsknold snød FCK for sejr mod AGF

Han var manden bag FC Københavns enlige scoring, da han headede favoritterne på sejrskurs midtvejs i anden halvleg, men allerede i kampens indledning var han tæt på at markere sig på fornem vis.

Således forsøgte den hjemvendte angriber sig med et veludført saksespark efter otte minutter, da et FCK-hjørnespark fandt vej til landsholdsspilleren.

Se også: TV: Wiland snydt af en knold

Det var lige ved at være en god beslutning, eftersom bolden blot var centimeter fra at stryge i kassen bag AGF-målmand Emil Ousager. Keeperen kunne dog takke sin venstre målstolpe for, at han og hjemmeholdet ikke fik en mareridtsstart.

I stedet blev det FC København, som til sidst måtte rejse fra Aarhus med en trist fornemmelse.

En sen scoring fra Jesper Lange betød, at Cornelius ikke kunne kalde sig matchvinder efter dysten, og han måtte i stedet tage til takke med et uafgjort resultat i den første kamp med point på spil siden hjemkomsten fra Cardiff.

Se det vilde saksespark fra Cornelius i TV-klippet ovenfor, hvor du også kan nyde hans scoring til 1-0.

0 kommentarer
Vis kommentarer