Johan Wiland: En lille finale mod FCM

FC København kan hale kraftigt ind på FC Midtjylland i søndagens topopgør i Parken. Men det kræver en sejr

(Foto: Claus Bonnerup)
(Foto: Claus Bonnerup)

FC Københavns målmand Johan Wiland ser med stor spænding frem til søndagens topopgør i Parken mod Superligaens førerhold FC Midtjylland.

I den seneste spillerunde halede FCK et enkelt point ind på FCM, som fører Superligaen med tre point ned til AaB på andenpladsen. FCK er lige nu fem point efter FCM.

- Vi ser frem til kampen. Det er et vigtigt opgør, en lille finale, og det er altid sjovt at spille de store kampe. Begge hold vil vinde, så jeg tror, at det bliver en kamp i et højt tempo og med enorm intensitet og aggressivitet fra vores side.

- Det bliver ikke nødvendigvis en kamp med masser af chancer, for FC Midtjylland er ikke et hold, der giver meget væk, siger Johan Wiland til klubbens hjemmeside.

Den svenske landsholdskeeper så ikke for godt ud, da AGF-angriberen Jesper Lange fik udlignet til slutresultatet 1-1 i slutminutterne af søndagens premiereopgør.

Johan Wiland er trods fejlen ved AGF-målet ikke bekymret for forårssæsonens første møde med klubbens fans på hjemmebane, når FCM kommer på besøg i hovedstaden.

- Vores fans er helt fantastiske. Hvis de gør, som de plejer, så kan vi forvente en utrolig opbakning, som vi helt sikkert får brug for i kampen mod FC Midtjylland.

- De er en stor årsag til, at vi er så stærke i Parken, mener Johan Wiland.

Opgøret mellem FCK og FCM fløjtes i gang søndag klokken 19.

0 kommentarer
Vis kommentarer