FCK-styrmand tvunget fra banen

FC København må undvære Olof Mellberg i flere kampe. Mellberg blev lægskadet mod SønderjyskE søndag

Den rutinerede Olof Mellberg går glip af mindst et par kampe for FC København i det hektiske slutprogram. (Foto: Jan Sommer)
Den rutinerede Olof Mellberg går glip af mindst et par kampe for FC København i det hektiske slutprogram. (Foto: Jan Sommer)

FC København tog søndag aften forårets blot anden superligasejr, da Sønderjyske blev slået med 2-0, men de tre point havde en pris.

Det ligger nemlig fast, at træner Ståle Solbakken må undvære sin svenske forsvarsstyrmand Olof Mellberg i de kommende kampe. Mellberg måtte udgå med en lægskade i slutningen af kampen mod sønderjyderne.

- Det er selvfølgelig lidt ærgerligt. Jeg føler mig ellers i god fysisk form og kan godt lide at spille mange kampe, siger Olof Mellberg til fck.dk.

Se også: TV: Av! Mellberg karate-sparker holdkammerat i hovedet

Hvor lang tid, svenskeren må sidde udenfor er endnu uklart. Men skaden er opstået på et tidspunkt, hvor kampene falder tæt.

- Forhåbentlig tager det ikke så lang tid. Jeg kommer til at misse flere kampe, og det er lidt ærgerligt, men jeg håber at være tilbage så hurtigt som muligt, siger han.

Allerede på torsdag skal FCK spille returkamp mod FC Nordsjælland i pokalsemifinalen, og på søndag kommer AGF på superligabesøg i Parken.

0 kommentarer
Vis kommentarer