TV: Matchvinder Vetokele: Accepterer Ståles beslutning

Igor Vetokele er topscorer for FC København, men alligevel startede han på bænken mod AGF. Han accepterer imidlertid Ståle Solbakkens beslutninger.

Igor Vetokele har været en god mand for FC København i denne uge. I midtugen sparkede han løverne i pokalfinalen med et vigtigt mål på udebane mod FC Nordsjælland, og søndag blev han matchvinder i Superliga-kampen mod AGF, da han fem minutter før tid steg til vejrs og headede tre point ind på mestrenes konto.

Alligevel var belgieren blevet vejet og fundet for let til startopstillingen i søndagens kamp, men det er ikke noget, han lader sig slå ud af.

- Vi har en stor trup, og det er Ståle, der bestemmer, hvem der spiller. Jeg accepterer hans beslutninger - jeg vil bare gøre mit bedste for at være afgørende, når jeg spiller, siger Igor Vetokele.

Se også: Fyrst Igor redder FCK: Tilbage i guldkampen

Han er kun delvist tilfreds med FC København præstation i sejren over AGF.

- Det var ikke vores bedste kamp. Vi har problemer med at få omsat vores chancer til scoring. Heldigvis får jeg puttet en enkelt bold i kassen. Jeg får en rigtig god bold fra Pierre (Bengtsson, red.). Det har gået godt for mig personligt de seneste par kampe, men fodbold drejer sig ikke om en eller to kampe, men om en hel sæson. Der er stadig meget at gøre, lyder det fra FCK-topscoreren.

Igor Vetokele har scoret 11 Superliga-mål i denne sæson.

Se Vetokele blive matchvinder mod AGF:

Se Vetokele sikre FCK-sejr med smukt hovedstød

0 kommentarer
Vis kommentarer