FCK-back på vej væk

Pierre Bengtsson forlader FC København senest til vinter, men det er endnu uvist, om et sommerskifte kan komme på tale

Pierre Bengtsson har udviklet sig til en driftssikker venstre back i sin tid i FCK. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Pierre Bengtsson har udviklet sig til en driftssikker venstre back i sin tid i FCK. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

FC Københavns svenske venstreback Pierre Bengtsson er muligvis snart fortid i klubben. Han har kontraktudløb til vinter og kan dermed forhandle frit med andre klubber fra 1. juli, og muligvis kan et sommerskifte komme på tale, hvis FC København får det rette tilbud.

Pierre Bengtsson er imidlertid fåmælt om sine fremtidsplaner.

- Jeg ved det endnu ikke. Det er min agent, der har styr på det, og det er ham, der kan sige noget om min fremtid. Jeg koncentrerer mig bare om at spille fodbold, så må vi se, hvad der sker, siger Pierre Bengtsson til tipsbladet.dk.

Han lægger dog ikke skjul på, at han gerne ser sig selv i en større liga.

- Jeg tror, at alle fodboldspillere har ambitioner om at komme til at højere niveau. Det har jeg også. Men vi må se. Man ved aldrig, hvad der sker i fodboldverdenen. Selvfølgelig har jeg nogle mål, men jeg holder for mig selv, hvad jeg gerne vil. Jeg har respekt for FCK, og jeg spiller stadig her. Jeg vil ikke tale om andre klubber, når jeg spiller i FCK, siger Bengtsson.

I FC København har sportsdirektør Carsten V. Jensen antydet, at man gerne vil beholde Pierre Bengtsson frem til kontraktudløbet til vinter, men tidligere har spillerens agent peget på en mulig afsked til sommer. Pierre Bengtsson ønsker ikke at bidrage til spekulationerne om et sommerskifte.

- Hvad jeg gerne vil ... Det er ikke altid, at man får det som man gerne vil, men vi må se, hvad der sker. Jeg vil ikke spekulere på, om jeg skal skifte til sommer eller til vinter, for man ved aldrig, hvad der kommer til at ske. Vi må vente og se, hvad der sker, siger han.

En kontraktforlængelse med FC København er ikke på tale.

- Til sommer har jeg været i Danmark i fem år. Det er ikke mange spillere, der er det samme sted fem år, og jeg føler, at jeg kender den danske liga godt. Jeg føler, at jeg har opnået det, jeg kan her i Danmark, om mere er der ikke at sige om det, siger Bengtsson, der lige nu holder fast i fokus på sæsonafslutningen, hvor FC København har seks point op til AaB på førstepladsen og en pokalfinale mod samme hold den 15. maj.

- Denne sæson har været meget frustrerende. Det har været en skuffende sæson med mange indivduelle fejl i mange kampe, som har kostet mange point. Det er ærgerligt, at vi ikke fik tre point i sidste kampe, for så havde vi også haft en chance. Hver gang vi har haft en chance, har vi ikke grebet den. Nu skal vi prøve at komme på en Champions League-plads, for det er vigtigt for klubben og sjovere for os spillere, hvis vi får mulighed for at spille kvalifikation til Champions League, siger Bengtsson.

0 kommentarer
Vis kommentarer