Solbakken ser på svenske FCK-emner

FCK-træneren overværede IFK Göteborgs 1-0-sejr over Falkenberg, og han erkender, at svenskerne har nogle spændende spillere

Ståle Solbakken brugte sin fredag på at tage en visit til Sverige for at kigge på svenske spillere. (Foto: Jens Dresling)
Ståle Solbakken brugte sin fredag på at tage en visit til Sverige for at kigge på svenske spillere. (Foto: Jens Dresling)

Ståle Solbakken var selv rykket ud som scout, da IFK Göteborg fredag aften mødte Falkenberg i en kamp, der endte med 1-0-sejr til hjemmeholdet.

Den norske FC København-chef antydede under kampen også, at han ikke blot var ovre for at se en tilfældig kamp, men at han havde et godt øje til IFK Göteborg-spillerne.

Se også: Boykot på vej: 'FCK er en foragtet løgnerklub'

- Jeg er her bare og kigger lidt. Jeg kan lide at følge svensk fodbold. Oftest er det sådan, at jeg tager til Malmø eller Helsingborg, fordi det ligger tæt på, men IFK Göteborg har nogle spændende spillere, siger Solbakken til Aftonbladet.

Den svenske avis spekulerer i, at FC København kunne være interesserede i den centrale midtbanespiller Jakob Johansson, der har snarligt kontraktudløb, eller venstrekanten Sam Larsson på 21 år. Intet konkret er dog sket, forsikrer IFK Göteborgs sportschef.

- Ståle kommer ikke, hvis ikke han er blevet anbefalet en spiller. Så de har scoutet godt, og det er oftest en reel interesse. Men vi har ikke fået noget bud endnu, siger Mats Gren.

Se også: FCK-back på vej væk

FC København har tidligere været interesseret i Ludwig Augustinsson, inden han skiftede til IFK Göteborg fra Brommapojkarna.

Og med tanke på Pierre Bengtssons udlængsel kunne den 20-årige venstre back også være et plausibelt bud på en interessant spiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer