Svensker smigret af FCK-interesse

Svenske Ludwig Augustinsson har angiveligt været under Ståle Solbakkens FCK-lup for nylig. Det smigrer spilleren

FC København og FC Nordsjælland har tidligere været meldt interesserede i den svenske back Ludwig Augustinsson, og den interesse ser ikke ud til at være helt væk - i hvert fald ikke FCK's.

Svenske fotbolldirekt.se skriver i dag, at FC København-træner Ståle Solbakken senest har synet IFK Göteborg-spilleren kampen mod Falkenberg i sidste uge, man at træneren også ved flere andre lejligheder har kigget nærmere på ham.

Spilleren selv kender intet til en eventuel interesse, men han er glad for, hvis hans navn er noteret på Ståles blok.

- Det er klart, man bliver smigret af det, for det betyder jo, at man har gjort noget godt. Det er altid dejligt, når klubber kigger på en, men det vigtigste for mig er IFK Göteborg. Jeg fokuserer kun på det, der sker nu, og det ville være forkert at tænke på udlandet og så videre. Jeg tænker kun på IFK, siger den 20-årige til samme medie.

Se også: Solbakken ser på svenske FCK-emner

Han kan blive løsningen på et problem, som FCK kan komme til at stå med om et par måneder. Pierre Bengtsson har flere gange fortalt, at han føler sig klar til at prøve nye ting, og da hans kontrakt står til at udløbe til nytår, kan det godt tænkes, at FCK vil prøve at score lidt penge på ham til sommer. Dermed kan en back som Augustinsson pludselig blive aktuel for de danske mestre.

Det er som nævnt ikke første gang, spilleren er meldt interessant for FCK. Da han for godt et år siden skulle finde en ny klub efter en periode hos Brommapojkarna, var FCK også inde i billedet på rygteplan, men her valgte han altså IFK. 2013 endte i øvrigt med at blive en skadesplaget år for ham, men nu er han tilbage for fuld styrke.

0 kommentarer
Vis kommentarer