Fyret CV bor i Parken-ejet hus

Selv om FC København mandag fyrede sportsdirektør Carsten V. Jensen, bliver han boende i et af selskabets huse

Selv om Carsten V. Jensen er færdig i FC København, så bor han stadig i et hus ejet af selskabet bag klubben. (Foto: Lars Poulsen)
Selv om Carsten V. Jensen er færdig i FC København, så bor han stadig i et hus ejet af selskabet bag klubben. (Foto: Lars Poulsen)

- Vi har vurderet, at vores fremtid fungerer bedst uden Carsten V. Jensen.

Sådan udlagde FC København-direktør Anders Hørsholt teksten mandag aften, da han netop havde offentliggjort, at han havde fyret klubbens sportsdirektør, Carsten V. Jensen.

Men det viser sig ikke at være helt sandt. For parterne har alligevel en fremtid sammen.

Se også: Nu taler CV efter FCK-fyring: Jeg er forbandet

I hvert fald bor Carsten V. Jensen i et hus ejet af Parken Sport & Entertainment, der er virksomheden bag FCK. Og det bliver han formentlig ved med, på trods af at alle øvrige bånd ellers er kappet.

- Jeg vil ikke udtale mig om Carsten V. Jensen. Det er et personale-anliggende, siger Anders Hørsholt kort på Ekstra Bladets henvendelse, der blev rettet til ham for at få svar på, om Carsten V. Jensen efter fyringen bliver husvild og med sin familie skal finde en anden bolig.

Så galt kommer det formentlig ikke til at gå ’Løvernes’ tidligere spiller, assistenttræner og sportsdirektør.

Alt tyder nemlig på, at Carsten V. Jensen lejer gulstens-parcelhuset i Vedbæk nord for København, og at der altså ikke er tale om en decideret tjenestebolig. Havde det været det, så havde proceduren været helt klar.

Se også: Frank er favorit: De kan afløse CV i FCK

I stedet kan den nu forhenværende sportsdirektør fortsat nyde det nordsjællandske velhaver-miljø, hvor pengestærke og celebre mennesker udgør de nærmeste naboer. Til den ene side bor skuespilleren Kurt Ravn, mens Danmarks mest vindende cykelrytter, Rolf Sørensen, residerer lige ovre på den anden side af vejen, der hører til i den dyre ende af ejendoms-spektret, selv om der ’kun’ er tale om et parcelhuskvarter.

Således er det 175 kvadratmeter store hus, Carsten V. Jensen bor i med sin familie, ifølge den seneste offentlige vurdering 4,3 millioner kroner værd – men i praksis er det mindst en million mere værd i et salg bedømt på salgspriserne i området. Rigeligt til at dække det pantebrev på 1,7 millioner kroner, PSE udtog i huset i sommeren 2007.

1 af 2 Det er dette hus i Vedbæk, Parken Sport & Entertainment ejer, men som Carsten V. Jensen bor i. (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 Selv om Carsten V. Jensen er færdig i FC København, så bor han stadig i et hus ejet af selskabet bag klubben. (Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer