'Ståle går amok med hamrende stort budget'

FCK vil åbne for den helt store pung, mener fodboldekspert Jan Kalborg

Der er masser af midler og plads til at boltre sig på for sportsdirektøren Ståle Solbakken, vurderer DR's fodboldekspert Jan Kalborg. (Foto: Jens Dresling)
Der er masser af midler og plads til at boltre sig på for sportsdirektøren Ståle Solbakken, vurderer DR's fodboldekspert Jan Kalborg. (Foto: Jens Dresling)

Efter mandagens fyring af FC Københavns sportsdirektør Carsten V. Jensen, vil vi se en meget aggressiv og enerådende Ståle Solbakken på sommerens transfermarked, mener DR’s fodboldekspert Jan Kalborg.

- FCK vil åbne for den helt store pung, for de er kørt langt af sporet, hvis de fortsat vil være en magtfaktor i dansk fodbold, siger han og peger på den aktuelle oprustning hos rivalerne på Vestegnen som et ekstra incitament.

Se også: FCK-boss: Derfor fyrede jeg CVSe også: FCK fyrer CV - Ståle overtager

Hvor FCK-træner Ståle Solbakken før fyringen var sidestillet på den front med den fyrede sportsdirektør, har nordmanden nemlig nu sagt ja til at tage hele det sportslige ansvar i den kommende tid, oplyser klubben.

- Nu kan Ståle Solbakken selv vælge spillere og bygge et nyt hold op, der kan vinde titlen allerede næste år. For det vil være det, man går efter – også med skelen til det, der foregår i Brøndby. Det bliver et godt hold, tror jeg. Hvem der end vinder årets mesterskab, vil kun have det til låns.

Se også: Fansene jubler over CV-fyringSe også: Den nødvendige fyring

- Ståle vil hente rigtig mange spillere, for seks-syv stamspillere er sandsynligvis væk til sommer. Det er også tiltrængt, for de er mætte af mesterskaber og deltagelse i Champions League.

- Jeg tror, han får et hamrende stort budget og kan hente fra øverste hylde. For han har ikke to-tre år til at bygge et nyt hold op. Det er nu og her, fastslår Jan Kalborg, der ikke er overrasket over fyringen.

Andreas Cornelius har slet, slet ikke levet op til de forventninger, man må have til et indkøb til 27 millioner kroner. Foto Jens Dresling/Polfoto Sport og Spil Superligaens bedste og værste indkøb

0 kommentarer
Vis kommentarer