Frank er favorit: De kan afløse CV i FCK

Frank Arnesen er favorit som CV-afløser i FCK, men også andre kan komme i spil

Frank Arnesen (th.) er favorit til jobbet som sportsdirektør i FCK, men Ståle Solbakken kan også selv køre showet (Foto: Lars Poulsen)
Frank Arnesen (th.) er favorit til jobbet som sportsdirektør i FCK, men Ståle Solbakken kan også selv køre showet (Foto: Lars Poulsen)

Hvad nu FCK?

Hvem skal efterfølge klubikonet med rødder tilbage til 1993. Opbygningen af FCK har været Carsten V. Jensens liv. Først som spiller, siden som assistent og senest som sportsdirektør. Et job, han har haft siden 2006 med fem guld, én sølv og én bronzemedalje som udbytte.

Nu skal FCK finde hans afløser. En opgave, som direktør Anders Hørsholt først mener, er løst hen over sommeren.

Her har vi linet seks varme navne op. Nogle er mere varme end andre. Men vi forventer, at kandidaten findes inden for dette felt.

Ståle sidder tungt
Der er slet ingen tvivl om, at Frank Arnesen er topfavoritten til jobbet. Han er lige nu arbejdsløs og har åbnet for et job i Danmark, men spørgsmålet er, om han kan indgå i et samarbejde med Ståle Solbakken.

FCK-træneren har siden sin ankomst sidste efterår sat sig tungt på magten i den sportslige sektor. Det kan Frank Arnesen ifølge Ekstra Bladets oplysninger ikke leve med, hvis han skal bestride jobbet. Han vil som sportsdirektør have ansvar for køb og salg af spillere

En vurdering Viasat-kommentator Niels Christian Frederiksen er enig i.

- Jeg tvivler på, at Ståle og Frank Arnesen kan fungere sammen. De er typer, der begge vil bestemme, vurderer han og uddyber:

- Jeg tror mere på typer som Bjarne Goldbæk eller Michael Gravgaard. De kan begge bestride jobbet, pointerer Viasat-kommentatoren.

FCK-direktør Anders Hørsholt ville efter fyringen af Carsten V. Jensen ikke kommentere, om Frank Arnesen er interessant for FCK som fremtidig sportsdirektør.

0 kommentarer
Vis kommentarer