FCK-formand afslører nye vilde planer

Parken Sport & Entertainments formand John Dueholm drømmer om at hente et par internationale klassespillere til FCK

FCK vil have mere Champions League-succes (Foto: Jan Sommer)
FCK vil have mere Champions League-succes (Foto: Jan Sommer)

FCK ser ud til at have udspillet sin rolle i denne sæsons mesterskabskamp, men når holdet går på banen til næste sæson, så er det med målet om at vinde DM igen. Blandt de spillere, der går på banen efter sommerferien, er der formentlig et par nye spillere, og ifølge Parken Sport & Entertainments formand, John Dueholm, må de gerne være markante skikkelser på banen. Det er i hvert fald den type spiller, han går efter, når transfervinduet åbner.

- Vi vil gerne have i hvert fald et par internationale klassespillere, som har et markant ledergen. Det er det, vi er ude efter, siger han i Børsens web tv-program Bag Slipset og fortsætter om markederne:

- Det, der er vores naturlige søgeområde i forhold til spillere, er Skandinavien, visse lande i Europa som Holland og Belgien, og så er det Sydamerika. Det er der, vores scouts har øjnene rettet mod, fortæller han.

Se også: DEBAT: Sådan bliver FCK's fremtidSe også: Nu taler CV efter FCK-fyring: Jeg er forbandet

Undervejs i programmet afslører Dueholm også, at han personligt har store ambitioner på vegne af FC København. I fremtiden skal klubben ifølge ham være i stand til at kæmpe med, når det i foråret går løs med knock out-kampe i de europæiske turneringer.

- En rent personlig drøm ville være at se FCK komme langt i Champions League. De ville jo aldrig kunne vinde den, men en kvartfinale ville være en god sportslig ambition og drøm at have, siger han.

FC København har foreløbigt en sæson herhjemme, der skal overstås først. Allerede på søndag møder de hjemme ærkerivalerne fra Brøndby.Se også: Don Ø undrer sig: CV- fyring kommer på sært tidspunktSe også: Stædig FCK-boss: Vi kan komme i Champions League

0 kommentarer
Vis kommentarer