FCK stadig i dialog med Margreitter

Georg Margreitter og FC København leder stadig efter en løsning, der kan sende østrigeren permanent til FCK, men lønnen er et problem

Georg Margreitter og FCK er stadig i dialog (Foto: Lars Poulsen)
Georg Margreitter og FCK er stadig i dialog (Foto: Lars Poulsen)

FC København leder efter midterforsvarere, og en af dem kan stadig blive Georg Margreitter, der det seneste år har været på en lejeaftale hos de københavnske løver. Østrigeren fik ellers blomster og tog afsked med tilhængerne, da FCK spillede sidste kamp i Parken mod OB, men der er stadig håb for en aftale.

Georg Margreitter er dog netop nu på en saftig kontrakt med Wolverhampton, der hentede ham, mens man stadig gav Championship-lønninger i 2012, og det er her, problemet ligger.

- Det er meget nemt. Vi snakker stadig med FC København. Sagen er den, at han stadig har to år tilbage af sin kontrakt i Wolverhampton, og han får en god løn der. Så det handler reelt om enten at overtage Wolverhampton-kontrakten eller finde en anden løsning. Det er det, vi snakker om, siger Margreitters agent, Mario Weger, til tipsbladet.dk.

Margreitter har været glad for at være i FC København, og i slutningen af foråret viste han prøver på den fysiske kraft, forudseenhed og luftstyrke, der har fået Ståle Solbakken til at hente ham i to omgange.

Skulle det blive til en tredje gang, så bliver det på en permanent aftale, og en aftale mellem Wolverhampton og FC København skal nok komme på plads.

- Det afhænger af hans personlige betingelser, for transfersummen skal de nok blive enige om. Georg er også villig til at gå ned i løn. Så han insisterer ikke på hele sin gamle løn. Han er ikke grådig. Men det er ikke nemt at finde en løsning, fordi FC København har et meget lavere budget, siger Mario Weger.

Georg Margreitter blev hentet til Wolverhampton på en fireårig aftale i 2012, og her lød prisskiltet på omkring fem millioner kroner. Så højt er det næppe længere, for Wolverhampton har også selv givet udtryk for, at man gerne vil af med den østrigske midterforsvarer.

Om det så bliver til FC København, det kan Mario Weger ikke vurdere på nuværende tidspunkt.

0 kommentarer
Vis kommentarer